FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 18.4.2018

Honkavaara pettyneenä: "Ei riittänyt tänään"

Honkavaara pettyneenä: "Ei riittänyt tänään"

"Honsu" näki väsymyksen merkkejä KuPS-pelaajissa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS koki keskiviikkona karvaan kotitappion, kun RoPS vei pisteet matkaansa Savon Sanomat Areenalta viime hetken maalin myötä.

Ottelu oli varsin ympäripyöreä, mutta RoPS oli lopussa taitavampi ja ehkä vähän onnekkaampikin.

- Tasainen peli, jossa molemmilla oli vaiheita. Me oltiin vähän väsyneitä tänään. Olen tyytyväinen joukkueen taisteluun ja ilmeeseen, puolustuspelaamista me parannettiin huomattavasti, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistutti.

Parannettavaa Honkavaaran mukaan jäi ennen kaikkea tilanteiden loppuun saattamisessa.

- Me saatiin hyviä riistoja ylä-alueella. Pientä itseluottamuksen puutetta ilmeni, ne tilanteet meidän piti hyödyntää paremmin. Niitä tilanteita meillä oli 3-4 kappaletta ja niistä olisi pitänyt rankaista.

- Tämä näytti yhden maalin peliltä. Me oltiin ehkä hieman väsyneempiä kuin RoPS. RoPS oli terävämpi lopun erikoistilanteessa, onnittelut RoPS:lle, päävalmentaja totesi.

Murtautuminen oli kuopiolaisille vaikeaa ja vaaralliset KuPS-tilanteet jäivät sen johdosta kovin vähiin.

- Viimeiset ratkaisut olivat ensi jaksolla heikkoja. Me ei päästy kunnolla tilanteisiin ja ratkaisut olivat huonoja. Peli oli ensi jaksolla tukkoisenoloista, toisella jaksolla peli parani. Pitää vaan malttaa ja kierrättää.

- Toisella jaksolla ei enää jalka noussut kaikilla pelaajilla. Ei tullut paikkoja, ei riittänyt tänään, valmentaja harmitteli.


HJK-KuPS Telia 5G Areenalla lauantaina 21.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia