FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 17.4.2018

KuPS:n Nissilä: ”Avausvoitto olisi nyt todella tärkeä”

KuPS:n Nissilä: ”Avausvoitto olisi nyt todella tärkeä”

KuPS on saalistanut kauden kahdesta ensimmäisestä Veikkausliigan ottelustaan yhden tasapelipisteen. Se ei joukkuetta tyydytä.

Kuopiolaiset avasivat kauden 1-1-tasapelillä FC Honkaa vastaan. Toisella kierroksella sunnuntaina Ilves oli parempi 2-1-lukemin.

- Joukkueessa on hyvä fiilis, vaikka tulokset viime peleistä eivät ole tyydyttäneet. Emme ole saaneet sellaista alkua kuin olimme ajatelleet. Haluamme ehdottomasti ottaa keskiviikkona avausvoiton, keskitymme nyt vain siihen, KuPS:n Urho Nissilä toteaa.

- Peleissämme on ollut paljon hyvää, mutta emme ole vielä saaneet ehjää 90-minuuttista. Meidän pitää puolustaa paremmin. Olemme päästäneet kolme maalia, siinä pitää parantaa. Helppoja maaleja ei saa päästää. Hyökkäyksessä meidän on oltava terävämpiä ja tehtävä paikoista maaleja, hän jatkaa.

Keskiviikkona Savon Sanomat Areenalle saapuu RoPS, joka on avannut keväänsä kahdella voitolla. IFK Mariehamn kaatui 2-0 ja VPS 1-0-lukemin. Nissilällä on ryhmässä useita tuttuja paitsi liigakentiltä myös Suomen U21-maajoukkueesta. Muun muassa Lassi Lappalainen, Lucas Lingman ja Leo Väisänen ovatkin aloittaneet kautensa vahvasti.

- RoPS:lla on paljon hyviä pelaajia ja he ovat hyvä joukkue. Meidän pitää puolustaa hyvin joukkueena. Se on keino pimentää heidän kovimmatkin pelaajat. Meidän pitää olla valmiita huomenna, se on selvä asia.

- Avausvoitto olisi nyt todella tärkeä asia. Se on ehdottomasti tavoitteemme.

KuPS on ollut viime päivinä isosti esillä mediassa, kun kesän MM-kisoihin valmistautuva Egyptin maajoukkuemies Abdalla El Said liittyi ryhmään. Keskikenttäpelaaja debytoi lauantaina ja urakoi heti täyden ottelun.

- Mukava, että saimme noin kovan pelimiehen joukkueeseemme, on kiva pelata hänen kanssaan. Hän tulee auttamaan joukkuettamme varmasti paljon.


KuPS - RoPS Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia