AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 17.4.2018

HJK on ehtinyt jo pistää ennätyksiä uusille tasalukemille

HJK on ehtinyt jo pistää ennätyksiä uusille tasalukemille

HJK menee omilla lukemillaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakautta on takana vasta kaksi pelattua ottelukierrosta, mutta HJK on ylittänyt jo uusia tasalukemia.

Ainoana seurana kaikilla Veikkausliigakausilla esiintynyt HJK porskuttaa maratontaulukon kärjessä omilla lukemillaan – ainoastaan tappioitten ja päästettyjen maalien määrässä HJK ei pidä ykkössijaa hallussaan.

Alkukaudesta HJK on luonnollisesti ehtinyt jo parannella lukemiaan ja samalla on ylittynyt muutama rajapyykki. 1550 pisteen rajan HJK ylitti jo kauden avauksessa ja on koonnut nyt 1555 pistettä. Viikonloppuna Maarianhaminassa HJK puolestaan pelasi 820. Veikkausliigaottelunsa ja Riku Riskin voittomaali oli tasan 1450. Klubin Veikkausliigassa tekemä maali.


SJK-HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia