FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.16 // 16.4.2018

​VPS sopimukseen Tottenhamin kasvatin kanssa

​VPS sopimukseen Tottenhamin kasvatin kanssa

VPS solmi uusia pelaajasopimuksia.

Vaasan Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Alexander McQueen ja Akseli Lehtimäki ovat "Vepsun" uudet pelaajat.

Alexander McQueen on 23-vuotias ja 181-senttinen laitapelaaja, joka on totuttu näkemään niin laitapuolustajan kuin laiturinkin roolissa, pääasiassa oikealla puolella. McQueen on Grenadan maajoukkuepelaaja, joka on asunut koko ikänsä Englannissa. Hän on läpikäynyt Tottenham Hotspurin junioriakatemian ja pelannut sen jälkeen Englannin kakkosliigassa Carlisle Unitedissa.

– Alex on asunut Englannissa koko ikänsä, mutta hänen vanhempiensa taustat ovat Karibialla Grenadassa ja Jamaikalla. Hän on nopea laitapelaaja, joka on maajoukkueessa pelannut oikeana pakkina, mutta pelannut myös ylempänä laidalla. Hänellä on hyvä tausta Tottenhamin akatemiasta, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen sanoi.

Aiemmin keväällä McQueen oli PS Kemissä koejaksolla.

– Meille tuli mahdollisuus Alexin kiinnittämiseen, kun hän ei jäänyt Kemiin. Olemme olleet yhteydessä ja nähneet nyt hänet livenä. Hyvä kuva on jäänyt kaikesta, mitä on nähty.

Tämän lisäksi VPS on solminut monivuotisen juniorisopimuksen Akseli Lehtimäen kanssa. Lehtimäki on vuonna 2001 syntynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Aiemmin keväällä VPS julkaisi sopimukset neljän muun oman juniorinsa – Momodou Sarr, Leevi Mäkilä, Jesper Suokko ja Khamis Maki – kanssa.

VPS:lla on nyt FC Sion-lainasopimuksien, sekä omien juniorisopimuksien myötä ringissä 27 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.


IFK Mariehamn - VPS sunnuntaina 22.4. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia