FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.16 // 16.4.2018

SJK:n Hatakka ei muistele menneitä - "Voitto alla helpottaa"

SJK:n Hatakka ei muistele menneitä - "Voitto alla helpottaa"

Dani Hatakka ei mieti enää viime kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK isännöi keskiviikkona HJK:ta, joka oli seinäjokelaisille melkoinen peikko viime kaudella.

Viime kaudella HJK oli vahvempi kaikissa joukkueitten kohtaamisissa. Veikkausliigan kolmessa ottelussa HJK oli murskaava, viemällä kaikki kohtaamiset. Kaksi ensimmäistä näistä peräti 6–0-luvuin. Vasta kauden lopulla SJK pystyi pistämään HJK:lle kampoihin sekä Suomen Cupin finaalissa että viimeisessä Veikkausliiga-kohtaamisessa. Silti nekin HJK voitti, päästämättä maaliakaan SJK:ta vastaan. Siten voisikin lähteä siitä, että kaikki, mitä SJK ottaa keskiviikon ottelusta, on plussaa. Silti voitosta pelataan ja joukkue ainakin voiton haluaa.

- Viime kausi oli kaiken kaikkiaan mitä oli, joten en mä ole tätä peliä miettiessä uhrannut ajatustakaan viime vuodelle. Niin moni on pelaaja vaihtunut ja taustat on vaihtunut, että se on mielestäni täysin merkityksetöntä. Mutta tottakai heillä on hyvä joukkue, en sitä ala kieltämään. Mutta niin on meilläkin hyvä joukkue, ja on kiva päästä pelaamaan siihen. Nyt meillä on voitto alla ja se helpottaa, kertoo SJK:n puolustaja Dani Hatakka.

Hatakka teki voittomaalin viime ottelussa, kun hän ohjasi pohkeellaan pallon maaliin Aristote Mboman puskun jälkeen.

- Kyllä se osui! Kaikki meinasivat, että se oli huutomaali, mutta kyllä mä siihen osuin. Se oli semmoinen 'hannutihismäinen' takavasara, nauraa Hatakka ja kun videokuvaa katsotaan, niin kyllähän pallo muuttaa suuntaa hänen osumansa jälkeen.

- Laitapakkina pelaaminen on ihan kivaa. Saa osallistua vähän eri tavalla peliin. Olen sitä paikkaa paljon pelannutkin, mutta viime vuosina enemmän topparina. Tänä talvenakin pelasin pariin kertaan pakkina, ei se siinä mielessä iso asia ole, mutta on siinä semmoinen pieni hakeminen. Olen ihan tyytyväinen, ja jos siinä saan jatkaa, uskon, että taas on vähän parempaa, sanoo Hatakka.


SJK-HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia