FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2018

SJK:n leirissä myönnettiin: "Haastava peli"

SJK:n leirissä myönnettiin: "Haastava peli"

Tommi Kautonen sai nauttia kauden avausvoitosta Valkeakoskella. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK haki ensimmäisen voiton kauden 2018 Veikkausliigasta, kun se voitti TPS:n Valkeakosken Tehtaan kentällä Dani Hatakan ja Mehmet Hetemaj'n maaleilla 2-0.

- Haastava peli. Tuntui siltä, että olimme todella paljon pallossa kiinni, mutta ensimmäisen puoliajan keskikohdan jälkeen tehtiin huonoja valintoja ja ratkaisuja pallon kanssa. Pakotettiin palloa vähän turhaan vääriin paikkoihin. Meille tuli pallonmenetyksiä harhasyöttöjen kautta paljon ja muutenkin vähän helppoja menetyksiä ja TPS pääsi muutamiin vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Niitä olisi pitänyt pystyä välttämään, SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen analysoi seuransa verkkosivuilla.

Kautosen mukaan SJK:n pelistä katosi ensimmäisellä puoliajalla rytmi ja hallinta.

- Ei löydetä paikkoja riittävän nopeaan syöttelyyn ja sitä kautta murtautumiseen tuolla pallonhallinnalla. TPS puolusti keskialueella tiukasti, ja maalipaikkojen luominen oli meille vaikeaa, ja siitä TPS:lle iso kunnia. Montaa paikkaa ei tänään ollut, mutta onneksi muutama saatiin luotua ja onnistuttiin niissä. Toivottavasti se ruokkii itseluottamusta, toteaa Kautonen.

SJK-HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia