vko.15 // 15.4.2018

SJK iski lopussa (TPS-SJK 0-2)

SJK kaatoi Valkeakosken Tehtaan kentällä TPS:n 2-0 (0-0), kun seinäjokelaiset maalasivat ottelun loppuhetkillä kahdesti. Ensin osui Dani Hatakka ja perään Mehmet Hetemaj.

TPS pelasi Veikkausliigakauden 2018 ensimmäisen kotiottelunsa Valkeakoskella SJK:ta vastaan. TPS pelasi jälleen ihan kohtuullisen ottelun, mutta mitään palkintoa ei jäänyt taaskaan käteen. Kun TPS tuhlasi ensi kaikki omat paikkansa, niin kovalla materiaalilla operoiva SJK iski sitten kahdesti aivan ottelun lopussa.

TPS:n vahvin jakso osui ensimmäisen puoliajan jälkipuoliskolla ja toisen puoliajan alkujaksolle. Ensimmäisellä puoliajalla lähimpänä maalintekoa oli Oskari Jakonen, jonka kova kuti kimmahti SJK:n maalin tolpasta ulos.

Toisen puoliajan loppupuoliskolla peli alkoi kääntymään SJK:lle, kun Mehmet Hetemaj ja Johannes Laaksonen tulivat samaan aikaan kentälle. Pari minuuttia ennen loppua Rasmus Holma puolusti kovaa rankkarialueen ulkopuolella ja SJK sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Laaksonen ampui pallon TPS:n maalirautoihin ja Aristote Mboma pääsi irtopalloon kiinni. Loppujen lopuksi Dani Hatakka runttasi pallon TPS-verkkoon ottelun 88. minuutilla.

SJK sai tästä lisää potkua ja hieman ennen täyttä aikaa Hetemaj nosti pallon TPS-maalin vasempaan takakulmaan ja loppulukemiksi 0-2.

TPS kohtaa seuraavaksi paikallisvastustaja Interin lauantaisessa Turun derbyssä. Silloin pelataan varmuudella Veritas Stadionilla.

FC Inter-TPS Veritas Stadionilla lauantaina 21.4. kello 16 ja SJK-HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: TPS:n verkkosivut