FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2018

KuPS:n Honkavaara: "Tämä peli pitää nollata nyt nopeasti"

KuPS:n Honkavaara: "Tämä peli pitää nollata nyt nopeasti"

Abdalla El Said pelasi koko ottelun.

Kuopion Palloseura ei pystynyt kasvattamaan omaa pistetiliään sunnuntain Veikkausliigakierroksella. Ilves oli vahvempi Helsingin Telia 5G Areenalla pelatussa toisen sarjakierroksen ottelussa maalein 2-1.

- Peli oli vaihtelevaa. Me aloitettiin hyvin ja päästiin johtoon. Sitten tuli hassu virhe, pallonmenetys keskialueella. Ne me hoidettiin tänään huonosti. Ensi jakso oli hyvässä hallinnassa, virheellä päästettiin vastustaja mukaan peliin. Toisella jaksolla tapahtui sama. Meillä oli hyvä ote pelistä ja kyllä lopputulos jäi harmittamaan. Kolme maalia me on päästetty ja ne kaikki ovat olleet helpohkoja. Tasapeliin olisimme olleet tänään tyytyväisiä, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara harmittelee seuransa verkkosivuilla.

Egyptiläispelaaja Abdalla El Said pääsi pelaamaan ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa Suomen kentillä. El Said valittiin illan aloituskokoonpanoon ja hän pelasi täydet 90 minuuttia KuPS-joukkueessa.

- Ihan hyvä ja monipuolinen esitys. Hän on vahva pallon kanssa pienessä tilassa ja on hyvä syöttämään. Fiksu ja vahva pelaaja. Yhteistyö ei ole vielä täysin saumatonta muiden kanssa, parempaan suuntaan se kuitenkin menee, Honkavaara muistuttaa.

Kuopiolaisten Veikkausliigakausi jatkuu jo keskiviikkona Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Uusi voimainkoitos tulee vastaan hyvin nopeasti.

- Pallonmenetysten jälkeinen reagointi on se isoin korjattava asia. Maalit menivät helpon näköisesti. Tuntuu olevan vaikeata kurinalaisuuden ylläpito loppuun asti. Tämä peli pitää nollata nyt nopeasti, eikä saa jäädä liikaa murehtimaan. Pelejä tulee nyt eteen nopeassa tahdissa ja seuraavassa pitää vaan keskittyä paremmin ja olla huolellisempia, valmentaja korostaa.

KuPS-RoPS Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia