FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2018

"Kemillä on varmasti henki korkealla" - Inter ei aliarvioi PS Kemiä

"Kemillä on varmasti henki korkealla" - Inter ei aliarvioi PS Kemiä

Fabrizio Piccareta tietää PS Kemin vaarallisuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kohtaa sunnuntaina Rovaniemellä PS Kemin ja osaa varoa voitolla kauden aloittanutta vastustajaa.

PS Kemi aloitti kauden monien yllätykseksi vierasvoitolla SJK:sta. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta muistuttaa, että kemiläisillä on henki korkealla.

- Meidän täytyy pitää pää kylmänä sunnuntaina. Kemillä on varmasti henki korkealla avausvoiton jälkeen. Mielestäni moni on aliarvioinut heidät. Kaikesta huolimatta heillä on joukkueessa monta kokenutta ja hyvää pelaajaa, kuten myös osaava valmentaja, Jari Åhman, muistuttaa Piccareta.

Interin oma sarja-avaus päättyi kahden maalin tappioon VPS:lle. Piccareta haluaa korostaa kuitenkin tuon ottelun hyviä asioita, joiden pohjalle on helppo rakentaa tulevaisuuden perustaa.

- Meidän täytyy lähteä tähän otteluun oikealla asenteella. Vaikka hävisimme ensimmäisen ottelun, ei sillä tarvitse olla vaikutusta pelaajien mielialaan. Tärkeintä on pitää tekemisen taso korkealla. Kaikki tilastot VPS-pelissä olivat meidän puolella ja sen pohjalle on hyvä rakentaa, korostaa Piccareta.

Sunnuntain otteluun Inter-luotsi toivoo ryhmältään lisää huolellisuutta molemmissa päissä kenttää.

- Hyvät tilastot eivät takaa aina voittoa. Meidän pitää pystyä parempaan sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Mikäli pystymme tähän, olemme lähellä voittoa, uskoo Piccareta.


Ottelu on mukana myös Veikkauksen sunnuntain SuperMonivedossa.

PS Kemi-FC Inter sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta. Ottelu on myös osa kauden ensimmäistä Nelosen Futiskierros-lähetysstä, joka alkaa kello 14.50. Ruudun puolella studio-osuus alkaa jo kello 14.30.

Lisää uutisia