FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2018

Interin hankinta kolmen topparin systeemistä: "Hyvä paikka minulle"

Interin hankinta kolmen topparin systeemistä: "Hyvä paikka minulle"

Teemu Penninkangas on tyytyväinen FC Interin puolustuksen ryhmitykseen.

Turkulainen Inter on pelannut läpi talven kolmen topparin puolustuslinjalla Fabrizio Piccaretan alaisuudessa. Ilveksestä täksi kaudeksi Kupittaalle siirtynyt puolustaja Teemu Penninkangas viihtyy erityisesti kolmikon vasemmalla puolella.

Kolmen topparin linja luo tiettyjä mahdollisuuksia.

- Kyllä minä tykkään pelata siinä. Kun on kolme topparia, siinä on vähän enemmän sellaista liikkumavaraa. Se on hyvä, kun omia vahvuuksia on juuri juoksuvoima, niin siinä se ehkä pääsee paremmin oikeuksiinsa, kuin kahden topparin systeemissä, Penninkangas avasi.

- Kun on keskellä, pystyy aika hyvin avaamaan sitä peliä vasemmalla jalalla verrattuna laitapakkiin. Yhtenä kolmesta topparista pelaaminen on hyvä paikka minulle.

Penninkangas saattaa saada tililleen sunnuntaina kauden ensimmäiset minuuttinsa, kun Inter pelaa Rovaniemellä PS Kemiä vastaan. Avausottelusta VPS:aa vastaan Penninkangas oli sivussa kuumeen takia. Tuon pelin Inter hävisi 0-2.


PS Kemi-FC Inter sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia