FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2018

Silmävammasta toipunut Inter-pakki palasi harjoituksiin

Silmävammasta toipunut Inter-pakki palasi harjoituksiin

Daniel Kamy on palannut jälleen joukkueharjoituksiin.

Kuukauden harjoituksista sivussa ollut Daniel Kamy harjoittelee jälleen FC Interin mukana.

Reilu kuukausi sitten 22-vuotias kamerunilaispuolustaja sai harjoituksissa osuman pallosta naamaansa ja sen seurauksena silmävamman. Pahimmat pelot poissaolon suhteen eivät kuitenkaan toteutuneet, vaan tällä viikolla hän sai lääkäriltä jälleen luvan palata harjoituksiin täysipainoisesti.

- Daniel Kamyn paluu oli suuri ilonaihe meille kaikille, koska pelkäsimme hänen joutuvan olemaan sivussa paljon pidempään. Niin ei kuitenkaan ollut ja nyt hän pääsee hakemaan jälleen täyttä pelikuntoa, päävalmentaja Fabrizio Piccareta iloitsee Interin sivuilla.

Viime viikonlopun VPS-ottelusta kuumeen takia puuttunut Teemu Penninkangas ja myös sairastelun takia ottelun väliin jättänyt Tatu Varmanen ovat jälleen pelikunnossa. Kolhun takia sivussa olleen Lucas Garcian osalta päätös seuraavaan otteluun osallistumisesta tehdään Piccaretan mukaan vasta lähempänä peliä.

PS Kemi-FC Inter sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia