AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2018

RoPS matkaa Vaasaan: ”Lähdemme ilman muuta voittamaan”

RoPS matkaa Vaasaan: ”Lähdemme ilman muuta voittamaan”

RoPS avasi kautensa makealla 2-0-voitolla IFK Mariehamnista. Seuraava haaste on ensimmäinen vieraspelireissu, joka vie Toni Koskelan joukot Vaasaan.

RoPS avasi kauden voitolla ja niin teki myös VPS, joka kaatoi FC Interin kotikentällään 2-0.

- Lähdemme ilman muuta voittamaan. En tiedä vielä tarkkaan millainen joukkue VPS on, mutta uskon, että meillä on hyvät saumat pisteisiin, Lucas Lingman vakuuttaa.

Lingman iski ensimmäisessä liigaottelussaan RoPS-paidassa heti maalin ja avitti näin joukkueen hienoon voittoon. VPS lähtee lauantain taistoon niin ikään hyvällä itseluottamuksella, sillä FC Inter on muun muassa edennyt Suomen Cupin finaaliin ja ollut muutenkin vakuuttava talven otteluissa.

- Meillä ei missään nimessä ole edessä helppo peli. Kuten aina Veikkausliigassa, varsinkin keväällä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Siitä nähtiin viime vuonna hyvä esimerkki, kun RoPS voitti HJK:n viime kaudella vieraissa kahdesti.

Kauden Veikkausliiga alkoi muutenkin mielenkiintoisilla tuloksilla. PS Kemi lähti haastamaan SJK:ta ja nappasi täydet pisteet 1-0-voitolla. FC Lahti ehti sarjanousija TPS:aa vastaan jo 3-0-johtoon, mutta turkulaiset tekivät pelistä vielä jännän ja loppulukemiksi kirjattiin lahtelaisten 3-2-voitto.

- En kyllä odottanut, että Kemi ottaisi pisteitä Interiltä. Honka sai pisteen KuPS:lta. Odotan Hongalta hyviä suorituksia, heillä on kova joukkue. Me kohtasimme KuPS:n talvella ja olen kyllä sitä mieltä, että he ovat sarjan TOP3-joukkue. Odotan todella tasaista sarjaa.

- Meidän tavoite on päästä kuuden joukkoon. Jos kaikki meni ihan nappiin, niin miksemme voisi yltää europaikoillekin? TOP6 on kuitenkin varmasti realistinen tavoite.


VPS - RoPS lauantaina 14.4. kello 16.00 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia