AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2018

​Ilveksessä ennakoitiin ovelasti: "Ei se ole sattumaa"

​Ilveksessä ennakoitiin ovelasti: "Ei se ole sattumaa"

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen leirissä osattiin varautua jo hyvissä ajoin Veikkausliigakauden 2018 alkuun.

Ilves nimesi varakentäkseen Helsingin Telia 5G Areenan ja pelasi maaliskuussa siellä kaksi harjoitusottelua. Ilves pelasi siellä kauden avauksessaan HJK:ta vastaan ja pelaa siellä myös kauden ensimmäisen kotiottelunsa tulevana sunnuntaina.

- Ei se ole sattumaa, että pelattiin siellä pari treenimatsia. Sitä saattoi uumoilla, että tällaista saattaa tulla. Sehän alkaa tuntua kotikentältä jo, kun pelataan siellä jo neljäs matsi, naurahtaa Ilveksen luotsi Jarkko Wiss.

Ilveksen kotipesä Tammela ei ole vielä toipunut talvesta.

- Emme pyörittele ja spekuloi pelaajien kanssa pelikenttäasioita, kerrotaan vain missä ja milloin pelataan. Toivottavasti kuitenkin Tammelakin lähtee sulamaan ja päästäisiin sinne. Se on kuitenkin meidän henkinen kotimme, Wiss toteaa.


Ilves - KuPS sunnuntaina 15.4. kello 15.00 Telia 5G Areenalla Helsingissä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia