AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2018

​"Täysi spesialisti" - TPS:n seuraikoni auttaa pelaajia kehittymään

​"Täysi spesialisti" - TPS:n seuraikoni auttaa pelaajia kehittymään

Mikko Hyyrynen päätti viime kauden jälkeen pitkän pelaajauransa, mutta toimii yhä valmentajana TPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Mikko Hyyrysen peliura loppui viime kauteen, mutta TPS:ssa hän yhä vaikuttaa.

TPS:n hyökkääjäkonkari Mikko Hyyrynen lopetti uransa upealla tavalla viime kaudella, kun turkulaisseura juhli nousua Veikkausliigaan voittamalla Ykkösen. Hyyrynen lopetti pelaamisen 39-vuotiaana. TPS:aan hän saapui kaudeksi 2002.

Pelit loppuivat kentällä, mutta TPS:n taustoilla seuraikoni Hyyrynen vaikuttaa edelleen. Hän on olennainen osa päävalmentaja Mika Laurikaisen valmennusryhmää. Hyyrynen huolehtii muun muassa joukkueen testaamisesta.

- Meillä on ollut hyvät ohjelmat, joista Mikko on ollut päävastuussa. Vuosi vuodelta pojat ovat menneet eteenpäin ja se on hyvä merkki. Vähän vanhemmatkin pelaajat saavat vähän nopeutta lisää, ja Mikko on siinä asiassa täysi spesialisti, Laurikainen kehuu työtoveriaan.

TPS testasi pelaajiensa nopeutta hiukan ennen kauden alkua. Tuloksista Laurikainen ei halunnut erikseen puhua, mutta painotti, että varsinkin kärkipäässä sähäkkyyttä riittää ja kehitystä on tullut.

- En (sano) siitä sen enempää, mutta eturivimme on aika monessa mittakaavassa aika nopea. Ne jätkät, jotka pelaavat siinä ylälinjassa, niillä on kyllä jalat alla.

TPS aloitti kautensa sunnuntaina Lahdessa ja koki 2-3-tappion FC Lahdelle.


TPS-SJK sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Valkeakosken Tehtaan kentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia