FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.15 // 10.4.2018

​TPS:n palkittu luottotorjuja nauttii valmennuksesta: "Paras kenen kanssa työskennellyt"

​TPS:n palkittu luottotorjuja nauttii valmennuksesta: "Paras kenen kanssa työskennellyt"

Kuva: Juha Tamminen

TPS:n maalivahti Jonathan Viscosi pelasi viime kaudella Ykkösessä huikeat 15 nollapeliä ja vastaanotti kauden päätteeksi Ykkösen parhaan maalivahdin palkinnon.

Viscosi halusi jatkaa Turussa myös siksi, että yhteistyö maalivahtivalmentaja Eemeli Reposen kanssa toimii erinomaisesti.

- Meillä on hyvä suhde. Tulemme toimeen myös kentän ulkopuolellakin. Hän haluaa aina tehdä minusta paremman maalivahdin. Sitähän sitä maalivahtivalmentajasta juuri haluaa. "Repo" on paras, kenen kanssa olen työskennellyt, Viscosi kehuu TPS-TV:n haastattelussa.

- Joka päivä tulen innolla treeneihin ja katsomaan mitä hän on keksinyt. Koko ajan on uusia juttuja ja treenejä. Hän pitää huolen, että pelaan aina parhaalla tasollani. Jos pelaan hyvin, niin hän varmasti näkee sen omanakin saavutuksenaan. Saamme molemmat siitä yhteistyöstä, Viscosi toteaa.

Viscosi joutui päästämään Veikkausliigan avausottelussa FC Lahtea vastaan kolme kertaa pallon selkänsä taa. Paluuta nollapelien sarjaan Viscosi pääsee koettamaan tulevana viikonloppuna. TPS-SJK sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Valkeakosken Tehtaan kentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia