AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2018

​Ilves aikoo panna mestarille luun kurkkuun: "Ei lähdetä sinne nöyristelemään"

​Ilves aikoo panna mestarille luun kurkkuun: "Ei lähdetä sinne nöyristelemään"

Kuva: Juha Tamminen

Pronssimitalisti Ilves aloittaa kautensa hallitsevan mestari HJK:n vieraana.

Ilves lähtee kauteen 2018 nuorentuneella joukkueella ja se laitetaan heti kunnon testiin, kun vastaan astelee hallitseva mestari HJK.

- Saa kauden heti hyvin liikkeelle. Meillä on poikia keillä ei ole vielä Veikkausliigakokemusta, joten he pääsevät heti kokemaan missä mennään, kun kovin mahdollinen mittari tulee vastaan. Sittenhän se nähdään missä oikeasti mennään. Toivotaan, että mennään ihan hyvällä tasolla, Ilveksen kippari Mika Hilander toteaa.

HJK on rakentanut kaudelle 2018 nimekkään ryhmän, jossa on laadun lisäksi leveyttä. Se ei kuitenkaan Ilveksen 34-vuotiasta kipparia huolestuta.

- HJK:lla nyt on aina tuollainen materiaali. Me ollaan pystytty se kotikentällä Tammelassa haastamaan hyvin ja niistä kokemuksista pitää ammentaa voimaa. Telia 5G Areena ei mikään helppo paikka ole vierasjoukkueelle vierailla, mutta ei me lähdetä sinne nöyristelemään. Mennään sinne omalla pelisuunnitelmalla ja toteutetaan se mahdollisimman hyvin, sitten noin 94 minuutin jälkeen näkee mikä se juttu on sinä päivänä ollut, Hilander toteaa.

HJK – Ilves pelataan sunnuntaina 8.4. Telia 5G Areenalla klo 17.00. Ottelu on katsottavissa muiden Veikkausliigan otteluiden tavoin suorana Ruudussa.

Lisää uutisia