FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.14 // 8.4.2018

FC Lahden Jäntille Veikkausliigadebyytti: "Hyvät fiilikset jäi"

FC Lahden Jäntille Veikkausliigadebyytti: "Hyvät fiilikset jäi"

Teemu Jäntti debytoi voitokkaasti. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti nappasi täyden pistepotin kauden ensimmäisestä ottelustaan. Lahtelaiset voittivat Turun Palloseuran maalein 3-2 (0-0).

Lahtelaisten hahmo ottelussa oli virolaiskärki Henri Anier, jonka maali jäi kamppailun voitto-osumaksi. Samassa ottelussa FC Lahden Teemu Jäntti teki Veikkausliigadebyyttinsä. 18-vuotias Jäntti suoriutui kamppailusta keskikentällä puhtain paperein.

– Hemmetin hyvät fiilikset jäi ekasta matsista, koska voitettiin. Se on tärkeä juttu ekassa matsissa, joten hyvä voitto. Vähän alkoi pelottaa, koska meni niin tiukille, mutta kyllä mä luotin, että hoidetaan tämä meille, Jäntti naurahti.

Jäntti on esiintynyt vahvasti harjoituskaudella, minkä vuoksi paikkaa aloituskokoonpanossa voidaan pitää ansaittuna.

– Se tuli kuitenkin ehkä vähän yllätyksenä, mutta totta kai olen tosi iloinen siitä, että pääsi heti näyttämään ja ihan hyvin meni. Toivottavasti tulee jatkossa lisää vastuuta ja kyllä sitä jossain vaiheessa ainakin tulee, Jäntti toivoi.


FC Honka - FC Lahti sunnuntaina 15.4. kello 15.00 Tapiolan Urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia