FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.14 // 6.4.2018

​VPS oli valmiimpi viime kaudella tähän aikaan - "En osaa valehdella"

​VPS oli valmiimpi viime kaudella tähän aikaan - "En osaa valehdella"

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorisen mielestä joukkue oli viime vuonna tähän aikaan valmiimpi kauteen kuin tänä vuonna. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura avaa Veikkausliigakautensa kotistadionillaan FC Interiä vastaan lauantaina.

VPS:n joukkue on muuttunut rajusti. Useiden uusien pelaajien tulo joukkueeseen on aiheuttanut omat haasteensa, kun pelitapaan on täytynyt totutella.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen myöntää, että joukkue oli valmiimpi viime vuonna tähän aikaan.

- Pakko olla rehellinen, en osaa valehdella. Tilanne on tällä hetkellä se, että olimme vuosi sitten valmiimpia. Nyt emme ole yhtä valmiita. Se on fakta ja se pitää hyväksyä. Sen eteen tehdään töitä, Vuorinen sanoi.

Vuorinen toivoo VPS:n pelin parantuvan alkukaudella. Lauantaina Vaasaan matkaava FC Inter ei ole helpoin vastus heti alkuun, etenihän turkulaisseura kuluvan viikon alussa toukokuussa HJK:ta vastaan Helsingissä pelattavaan Suomen Cupin loppuotteluun.

- Tulee olemaan todella ratkaisevaa, miten se kevät lähtee käyntiin ja parannammeko matkan varrella. Loogistahan on, että se paranee mitä enemmän käydään (asioita) läpi ja pelataan pelejä. Eihän se mene näin suoraan koko kautta, että koko ajan vain paranee, paranee ja paranee, ei sellaista olekaan. Mutta että se kehittyisi, Vuorinen selitti.

Lauantaina 7.4. Vaasassa nähdään, mikä on VPS:n nykykunto. Ottelu Interiä vastaan alkaa kello 15 ja sitä voi seurata muiden Veikkausliigan otteluiden tavoin suorana Ruudussa.

Lisää uutisia