AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2018

SJK:n kärkimies tavoittelee Veikkausliigan maalikuninkuutta

SJK:n kärkimies tavoittelee Veikkausliigan maalikuninkuutta

Vahid Hambo uskoo menestykseen.

SJK:n Veikkausliigakausi alkaa kotiottelulla, kun seinäjokelaiset saavat lauantaina OmaSp Stadionilla vastaansa PS Kemin.

- Tammikuussa sitä ajatteli, että tässä on nyt sitten kolme-neljä kuukautta pre-seasonia. Mutta yhtäkkiä se aika menikin ja tässä on enää pari päivää sarja-avaukseen. Se tulee vähän puskan takaa, lumet sulaa ja kevät alkaa. Kyllä sen näkee koko jengistäkin, että avaus alkaa lähestyä. Innolla sitä odotetaan. Tuossa vähän pelaajienkin kanssa puhuttiin, niin meillä oli viime viikolla huono peli, mutta tässä on hyvä paikka taas lähteä ylöspäin, sanoo SJK:n hyökkääjä Vahid Hambo seuransa verkkosivuilla.

Hambo uskoo SJK:n sekä omien mahdollisuuksien olevan paremmat tällä kaudella.

- Itse olen tällä hetkellä paljon paremmassa kunnossa kuin viime kaudella. En nyt sano että ihan vieläkään 100% kunnossa ollaan, mutta aika lähellä sitä. Meillä on hyvä ja tiivis ryhmä, jossa kaikki luottaa toisiinsa. Omalta kohdalta haluaisin sanoa, että tavoite on voittaa maalikuninkuus, mutta sitä on vaikea vielä sanoa. Mä haluan tehdä kuitenkin paljon maaleja. Hyökkääjänä, voitot on aina voittoja, mutta jos teet itse vielä siinä maalin, niin se on kruunu sille päivälle. Jos lauantaina pelaan, niin voisi sanoa että joo, toteaa Hambo arvoituksellisesti.

SJK - PS Kemi lauantaina 7.4. kello 17.00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia