FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.14 // 3.4.2018

Renta Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

Renta Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

Veikkausliiga on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen konevuokraamoyritys Rentan kanssa.

Veikkausliiga saa tulevalla kaudella yhteistyökumppanikseen kotimaisen, väkevää vauhtia kasvavan konevuokraamoyritys Rentan.

Veikkausliigan markkinointijohtaja Ville-Mikko Korkka näkee Rentan ja Veikkausliigan yhteistyökumppanuuden olevan erinomainen kokonaisuus molemmille osapuolille.

– Veikkausliiga on hyvässä noususuhdanteessa oleva suomalaisen jalkapallon pääsarja. On hienoa aloittaa yhteistyö nousukiidossa olevan kotimaisen yrityksen kanssa, joka pyrkii toiminnassaan jatkuvasti seuraavalle tasolle. Rentan innovatiivinen lähestyminen yhteistyökumppanuuden rakentamisvaiheessa teki Veikkausliigan organisaatioon vaikutuksen, Korkka kertoo.

Myös Rentan kaupallinen johtaja Kari-Tapio Saarela on innoissaan merkittävästä yhteistyökumppanuudesta Veikkausliigan kanssa.

– Suomalaisena konevuokraamoketjuna haluamme olla mukana kehittämässä sekä tukemassa suomalaista urheilua. Veikkausliiga on täysin meidän näköisemme sarja – paikallinen, monipuolinen ja innovatiivinen. On upeaa huomata, miten innostuneita Veikkausliigassa ollaan tulevasta kaudesta. Uskomme, että kannattajille ja pelaajille on tulossa mielenkiintoinen ja vaiherikas kausi, Saarela kommentoi.


Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjan järjestävä organisaatio. Veikkausliigan muodostavat ja sitä hallinnoivat Veikkausliigassa pelaavat kaksitoista eri puolilta Suomea tulevaa seuraa. Veikkausliigan tehtävä on seurojen ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä sarjan markkinointi Veikkausliigan aidon ja avoimen arvopohjan mukaisesti.

Renta on tuore suomalainen kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä työmaapalvelut maanlaajuisesta yli 25 toimipisteen verkostostaan. Liikevaihtomme on yli 55 MEUR ja palveluksessamme on noin 200 renttaajaa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia