AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2018

​Viime kausi oli pettymys Turussa, nyt halutaan parempaa - "Meillä on kova halu näyttää"

​Viime kausi oli pettymys Turussa, nyt halutaan parempaa - "Meillä on kova halu näyttää"

Mika Ojala haluaa Interin parantavan rutkasti viime kaudesta.

FC Interin viime kausi päättyi yhdeksänteen sijaan Veikkausliigassa. Nyt joukkue haluaa yltää rutkasti parempaan.

Viime kaudella Interiä povattiin kausiennakoissa mitalitaistoon. Toisin kävi, ja turkulaisseura sijoittui Veikkausliigassa vasta yhdeksänneksi. Se oli sinimustien riveissä suuri pettymys.

Kuluva harjoituskausi on sujunut joukkueen osalta vahvasti. Inter voitti Suomen Cupin lohkonsa ja pelaa seuraavaksi puolivälierissä Ilvestä vastaan kiirastorstaina 29.3. Sen lisäksi itseluottamusta on tuonut myös Italiassa Serie A -seura Genoa CFC:tä vastaan pelattu harjoitusottelu, joka päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2-tasapeliin.

Interin keskikenttäpelaajan Mika Ojalan odotukset alkavalle kaudelle ovat korkealla.

- Toivottavasti tämä kantaa nyt pidemmälle. Minusta meillä on ollut hyvä meininki päällä koko pre-seasonin ja ollaan käyty paljon asioita läpi. Tietysti on selkeää, että lähdemme reippaasti parantamaan viime kaudesta. Kaikki tietävät miten se meni, niin meillä on kova halu näyttää, mitä oikeasti osataan, Ojala kertoi.

Inter leireili maaliskuun puolivälissä Italiassa. Joukkueen päävalmentajana jatkaa tällä kaudella italialainen Fabrizio Piccareta, jonka suhteiden avulla harjoituspeli Genoaa vastaan järjestettiin.

Leirillä harjoiteltiin ahkerasti, mutta tutustuttiin samalla myös hiukan paikalliseen kulttuuriin.

- Nähtiin vähän, mistä päävalmentaja on kotoisin ja muuta. Saimme siihen onneksi pari treeniä alle ennen sitä peliä (Genoaa vastaan). Meillä oli viikonloppuna kuitenkin ollut se cupin peli, Ojala muisteli.

- Yövyimme hienossa paikassa ja oli makeita maisemia. Siinä ehdittiin myös vähän nähdä Italiaa, minkä näköistä siellä on sun muuta. Kaikin puolin se reissu toi meitä varmasti enemmän yhteen joukkueena.

Alkavalla kaudella Veikkausliigassa nähdään myös toinen turkulaisseura, kun TPS nousi viime kauden päätteeksi Ykkösestä pääsarjatasolle. Viimeksi Palloseura pelasi Veikkausliigassa kaudella 2014.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Lisää uutisia