FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 29.3.2018

KuPS hankki puolustukseensa Veikkausliigasta tutun topparin

KuPS hankki puolustukseensa Veikkausliigasta tutun topparin

Lum Rexhepi pelaa alkavalla kaudella KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura vahvistaa puolustustaan alkavaa Veikkausliigakautta varten. Kokenut liigapelaaja Lum Rexhepi liittyy joukkueen vahvuuteen elokuuhun asti ulottuvalla pelaajasopimuksella.

Keskuspuolustajana viihtyvä Rexhepi, 25, on harjoitellut tämän viikon ajan kuopiolaisjoukkueen mukana ja vakuutti valmennusjohdon hyvillä otteillaan.

Rexhepi on Veikkausliigaa seuraavalle yleisölle tuttu pelaaja, sillä 192-senttinen puolustaja on pelannut lähes 100 Veikkausliigaottelua HJK:n ja Hongan riveissä. Suomalais-kosovolainen Rexhepi pelasi Suomessa viimeksi 2016 esiintyessään HJK:n riveissä 22 Veikkausliigaottelussa.

Puolustaja siirtyi kauden 2016 päätteeksi Hollantiin Go Ahead Eaglesin riveihin. Hollannin pääsarjassa ei pelejä kuitenkaan kertynyt kuin kaksi lukuisista loukkaantumisista johtuen. Suomen ja Kosovon passit omaava puolustaja on esiintynyt aiemmin myös norjalaisen Lilleströmin riveissä.

Kuopion Palloseuran joukkue oli puolustuksen osalta jo valmis, mutta valitettavan loukkaantumisen johdosta kuopiolaisjoukkue joutui reagoimaan siirtomarkkinoilla. Kamerunilainen Tabi Manga joutuu olemaan kuukausia sivussa loukkaantumisen johdosta ja Rexhepi saapuu nyt paikkaamaan kamerunilaispuolustajan pitkää poissaoloa.

- Tabin loukkaantumisen myötä Rexhepi tuli ajankohtaiseksi. Tarvitsimme laadukkaan pelaajan joka tuntee Veikkausliigan, sillä sopeutumiseen ei ole juurikaan aikaa. Hänellä oli jonkin verran vaivoja Hollannin-reissullaan, mutta nyt hän on kunnossa. Pelituntumaa hän toki vielä tarvitsee, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa tuoreesta pelaajavahvistuksesta.

KuPS kohtaa kiirastorstaina HJK:n Helsingissä Suomen Cupin puolivälierässä kello 18.30 alkaen. Ottelua voi seurata suorana myös Ruudussa.

Lisää uutisia