AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 27.3.2018

SJK:lla alkukaudeksi yksi tärkeä tavoite – ”Sitä lähdemme tietenkin hakemaan”

SJK:lla alkukaudeksi yksi tärkeä tavoite – ”Sitä lähdemme tietenkin hakemaan”

SJK hakee Tommi Kautosen johdolla cup-mestaruutta.

Suomen Cupin puolivälierät pelataan kiirastorstaina. SJK saa kotikentällään vastaansa Veikkausliigan nousijajoukkue FC Hongan.

SJK on kahtena edellisvuonna selvittänyt tiensä Suomen Cupin finaaliin HJK:ta vastaan. Vuonna 2016 SJK juhli historiansa ensimmäistä Suomen Cupin voittoa, mutta viime vuodelta oli tuloksena kirvelevä finaalitappio.

SJK lähtee jälleen cupiin menestys mielessään.

- Erittäin mielenkiintoinen cupin ottelu on tulossa. Asetimme pelaajien kanssa cupin voiton yhdeksi tavoitteeksi ja sitä lähdemme tietenkin hakemaan, päävalmentaja Tommi Kautonen korostaa.

Honka on osoittanut jo talven aikana vaarallisuutensa voittamalla oman lohkonsa puhtaalla pelillä ja kaatoi muun muassa päätösottelussa HJK:n. Kautonen tiedostaakin vastustajan vaarallisuuden.

- Honka pelaa syöttelevää ja hyvää jalkapalloa. He ovat saaneet hyviä täsmähankintoja joukkueeseen ja siellä on nuoria pelaajia sekä kokemusta. Honka on ehdottomasti kova vastus meille.

SJK puolestaan otti B-lohkon ykkössijan neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Kautonen on katsellut luottavaisin mielin joukkueensa pelin kehitystä.

- Olen ihan tyytyväinen siihen miten peli on kehittynyt ja prosessi edennyt siitä, kun tulin päävalmentajaksi joulukuun alussa. Puolustuspelaaminen on kehittynyt kuten myös hyökkäyspelin eri variaatiot. Tämähän on aina jatkuvaa prosessia eikä peli ole koskaan valmista, vaan sitä kehitetään koko ajan.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Lisää uutisia