AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 23.3.2018

​Moshtagh Yaghoubilla edessä tärkeä vuosi: "Haluan takaisin ulkomaille"

​Moshtagh Yaghoubilla edessä tärkeä vuosi: "Haluan takaisin ulkomaille"

Moshtagh Yaghoubi leireilee parhaillaan Turkissa A-maajoukkueen kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi haluaa pelata Veikkausliigassa nappikauden ja lähteä sitten takaisin ulkomaan kentille mittaamaan tasoaan.

Tuplamestaruutta viime vuonna juhlinut HJK lähtee Veikkausliigakauteen taas suurena suosikkina. "Mosa" kuitenkin muistuttaa, että aina voi parantaa.

- Veikkausliigassa on vaikeaa parantaa tuloksellisesti viime kaudesta, koska voitimme molemmat pokaalit. Aina voi parantaa kuitenkin pelillisesti ja haluamme juhlia tuplaa myös tämän kauden päätteeksi. Tärkein asia on Mestarien liigan karsintaottelut, joissa haluamme pärjätä, Yaghoubi kertoo.

Talven aikana Yaghoubi on ollut kovassa iskussa. Huuhkajien kokoonpanoon myös noussut keskikenttämies on iskenyt Suomen Cupissa jo viisi maalia, joista peräti neljä kaukolaukauksilla. Hän haluaa siirtää vireensä myös liigakentille.

- Tärkein tavoite itselleni on pysyä koko kauden terveenä ja sitä kautta lähteä pelaamaan omaa peliäni. Viime vuonna pelasin paljon kutospaikkaa ja paljon alempana kuin mitä tänä talvena. Tänä vuonna olne yrittänyt pelata mahdollisimman korkealla ja ehkä sen takia myös niitä maaleja on tullut. Toivottavasti niitä tulee myös Veikkausliigassa.

Suurena tavoitteena Yaghoubilla on tehdä liigakentillä se lopullinen läpimurto ja jättää Suomen kentät taakse kauden jälkeen.

-Tämän pitäisi olla sellainen vuosi, koska minulla loppuu sopimus HJK:n kanssa kauden jälkeen. Haluaisin kovasti lähteä taas testaamaan itseäni ulkomaille. Teen kaikkeni sen eteen, että pysyn terveenä, pelaan mahdollisimman hyvän kauden ja sitä kautta lähden ulkomaille.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Lisää uutisia