AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 23.3.2018

Inter pystyi laittamaan kampoihin Serie A -seuralle - "Meni enemmän kuin hyvin"

Inter pystyi laittamaan kampoihin Serie A -seuralle - "Meni enemmän kuin hyvin"

Mika Ojala oli tyytyväinen Interin esitykseen Genoaa vastaan.

FC Interin Italiassa Genoaa vastaan pelaama 2-2-tasapeli oli Mika Ojalan mielestä vahva saavutus turkulaisseuralta.

FC Inter pelasi keskiviikkona 14.3. harjoitusottelun Italian-leirinsä yhteydessä. Vastassa ei ollut mikä tahansa joukkue, vaan saapasmaan pääsarjan Serie A:n seura Genoa CFC.

Inter oli pitkään kiinni voitossa, mutta Genoa kiri lopussa tasoihin ja näin ollen peli päättyi lukemiin 2-2. Interin maaleista vastasivat Albion Ademi ja Timo Furuholm.

Interin kokenut keskikenttämies Mika Ojala näki joukkueensa esityksessä paljon hyvää ja on edelleen ylpeä ryhmän esityksestä.

- Se meni enemmän kuin hyvin, tosi hyvä suoritus meiltä. Ensimmäinen puoliaika pelattiin 0-0 ja Genoa pelasi tosissaan ykkösmiehistöllään. Taisi olla melkein sama avaus kuin (edeltävänä) viikonloppuna Milania vastaan, Ojala kertasi ja jatkoi:

- Toisella puoliajalla menimme kahdesti johtoon, ensin 1-0 ja sitten 2-1. Lopussa Genoa sitten tasoitti. Tuomari tietysti veti kotiin päin niin paljon kun pystyi ja antoi vielä kymmenen minuuttia lisäaikaa, mutta eivät onneksi saaneet tehtyä voittomaalia.

Kuten todettua, kentällä nähtiin Serie A:ssa viikottain pelaavia pelaajia. Siinäkin mielessä sinimustien haaste oli kova ja suoritus hieno.

- Siinä mielessä on aina hieno pelata tuollaisia pelejä, kun on maailmanluokan miehiä vastassa. Meiltä tosi positiivinen ottelu, Ojala hymähti.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Lisää uutisia