AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 21.3.2018

Serbitoppari viihtyy loistavasti IFK Mariehamnissa: ”Tämä on enemmän kuin odotin”

Serbitoppari viihtyy loistavasti IFK Mariehamnissa: ”Tämä on enemmän kuin odotin”

Viime kaudella RoPS:ssa pelannut Ivan Tatomirovic viihtyy Ahvenanmaalla. (Kuva: Juha Tamminen)

Ensimmäistä kauttaan IFK Mariehamnissa aloittava toppari Ivan Tatomirovic on vaikuttunut ensimmäisistä kuukausistaan Maarianhaminassa niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Kaudella 2016 HJK:ta edustanut ja viime kauden RoPS:ssa pelannut 29-vuotias serbipuolustaja saapui perheineen Maarianhaminaan joulukuun alussa.

- Kaikki on ollut juuri niin kuin odotinkin. Ennen tänne tuloa kuulin monelta, että seura on hyvin organisoitu, ihmiset ovat mukavia ja kaikki haluavat olla avuksi. Itse asiassa tämä on enemmän kuin odotin. Olen erittäin tyytyväinen täällä, tyytyväinen seuran ihmisiin, joukkuekavereihini, naapureihini. Kiitos, että otitte minut tänne, Tatomirovic hehkutti.

IFK Mariehamnin harjoituskausi on sujunut vaihtelevasti, mutta Tatomirovicin mukaan tämä on odotettua joukkueen vasta hitsautuessa yhteen.

- Minulla on kovat odotukset tälle vuodelle ja tälle joukkueelle. Uskon, että ne myös toteutuvat. Juuri nyt menemme päivä kerrallaan. Seuraava harjoitus, seuraava peli on aina tärkein, Tatomirovic totesi.

Lisää uutisia