AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2018

PS Kemin kova työ alkaa näkyä - "Parasta peliä tähän talveen"

PS Kemin kova työ alkaa näkyä - "Parasta peliä tähän talveen"

"Ootsi" on tyytyväinen PS Kemin oikeaan suuntaan. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi pelasi harjoituskauden parhaan ottelunsa ja kukisti lauantai-iltana kotihallissaan Ruotsin Ykkösessä pelaavan Skellefteå FF:n 1-0 (0-0).

Ottelu oli PS Kemin täydellistä hallintaa, mutta maalinteko tuotti tuskaa, vaikka tekopaikkoja joukkue pystyi luomaan runsaasti. PS Kemi sai kuitenkin palkintonsa ahkerasta työnteosta ottelun viimeisellä minuutilla, kun Julian Guevara tykitti pallon vieraiden maalin takakulmaan Iiro Vanhan antamasta sivuvaparista.

PS Kemin valmentaja Jari Åhman oli varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Parasta peliä tähän talveen. Olemme treenanneet kolme kuukautta erittäin kovaa, pojat ovat olleet väsyneitä. Nyt viimeiset puolitoista viikkoa olemme ottaneet kuitenkin hieman kevyemmin. Ottelussa tapahtui paljon niitä asioita, joita olemme harjoitelleet, Åhman totesi.

– Olen pyytänyt poikia olemaan kärsivällisiä ja sanonut, että kyllä se palkinto tulee kevään aikana kun jaksamme tehdä töitä. Tämä peli näytti, että oikealla tiellä ollaan, mutta peli tulee vielä paranemaan tästä, Åhman alleviivasi.

Åhman oli tyytyväinen myös joukkueen uusiin pelaajiin, laitahyökkääjä Kevin Mombiloon, oikeaan puolustaja Alexander McQueeniin sekä toppari Kosta Maneviin.

– Kosta tuo isännän otteita puolustukseen, mikä näkyi jo nyt, vaikka hän pelasi ensimmäistä kertaa muun linjan kanssa. Alexander oli erittäin terävä ylöspäin pelattaessa, mutta puolustussuuntaan jäi parannettavaa, Åhman analysoi.


Lisää uutisia