AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2018

​FC Hongan peliin tänään vapaa pääsy

​FC Hongan peliin tänään vapaa pääsy

Veikkausliigakauteen valmistautuva FC Honka kohtaa Pietarsaaren Jaron harjoitusottelussa perjantaina.

Ottelu alkaa 16.3 kello 14.00, ja se pelataan Matinkylän urheilupuistossa säävarauksella. Mikäli lämpötila laskee alle kymmenen pakkasasteen, pelataan kamppailu Esport Arenalla. Otteluun on vapaa pääsy.

Honka hoiti Suomen Cupin lohkovaiheen puhtaalla pelillä, ja pääsi näin ollen suoraan puolivälieriin, joissa vastaan asettuu SJK. Puolivälieräottelu pelataan 29.3. Seinäjoella. Honka sai näin siis cupista vapaan viikon harjoituskäyttöön, kun lohkokakkoset, sekä paras lohkokolmonen pelaavat puolivälieräkarsintoja lopuista paikoista puolivälieriin.

Talven otteluiden aikana vastuuta on jaettu laajasti, ja kokoonpanossa on nähty paljon myös nuoria, lupaavia honkalaisia. Esimerkiksi Doni Arifi ja Juho Ojanen tekivät debyyttinsä edustusjoukkueessa Gnistania vastaan. Huomisen harjoitusottelussa nähdään mahdollisesti lisää Hongan tulevaisuuden tähtiä.

Perjantaina vastaan asettuva Jaro pelaa ensi kaudellakin Ykkösessä, jossa se sijoittui viime kaudella viidenneksi. Hongan ja Jaron keskinäiset kohtaamiset viime kaudella olivat tasaisia. Kerran päädyttiin pistejakoon, ja kahdesti keltamusta oli niukasti parempi. Jarossa pelaa alkavalla kaudella tuttu mies, sillä peräti 14 vuoden ajan Hongan paitaa kantanut Toni Sjöstedt siirtyi täksi kaudeksi Pietarsaareen. Joukkueesta löytyy myös runsaasti Veikkausliigakokemusta, sillä pääsarjan maalikuninkuudenkin voittanut Jonas Emet, sekä Suomen mestaruutta SJK:ssa nyky-Honka Zeljko Savicin kanssa juhlinut Pavle Milosavljevic edustavat punapaitoja.

Honka-Jaro käynnistyy siis perjantaina kello 14.00, lähtökohtaisesti Matinkylässä. Jos et pääse paikalle, voi ottelua seurata Hongan twittertilin liveseurannasta.

Lisää uutisia