AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2018

Espoon stadionhanke eteni

Espoon stadionhanke eteni

FC Hongalle on puuhattu uutta stadionia Tapiolan urheilupuistoon jo vuosikymmenen ajan, mutta nyt viimein hanke on saamassa todella tuulta purjeisiinsa.

Suunnitelmia on vuosien varrella ollut monenlaisia, mutta nyt Espoon kaupungin, rakennusyhtiö SRV:n ja Esport-yhteisön hanke näyttää edistyvän toden teolla. Länsimetron avaaminen ja erinomainen sijainti aivan metroaseman vieressä edistivät osaltaan asiaa ja Espoon kaupunki on luovuttamassa osana hanketta maata stadionin rakentamiseen metroaseman kupeesta.

Lisäksi pohjaa tuo se, että Espoon kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto on päättänyt, että Urheilupuistoon ryhdytään suunnittelemaan jalkapallostadionia, asuntoja, liiketiloja ja hotellia allianssimallina.

- Kaavaehdotuksen julkaisusta kysymysmerkkejä toteutukselle on vielä pari vuotta. Menee useampi vuosi, että stadion on käytössä, mutta nyt on paljon positiivista painetta siihen, että ratkaisua tosissaan haetaan, Espoon Kaupunginhallituksen sekä elinkeino- ja kilpailukykyjaoston puheenjohtaja Markku Markkula sanoo.

Lisää uutisia