FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.11 // 14.3.2018

Korkeakunnas: "Jos tappio piti ottaa, se kannatti ottaa nyt"

Korkeakunnas: "Jos tappio piti ottaa, se kannatti ottaa nyt"

"Toke" harmitteli tulosta, ei niinkään esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kärsi harjoituskauden ensimmäisen tappionsa, kun se kohtasi harjoitusleirillään Espanjan kolmostasolla pelaavan CF Badalonan ja taipui tiukan taistelun jälkeen lukemin 2-1.

Isäntäjoukkueen osumista vastasivat Marcel Serramitja ja Néstor Querol. Lahtelaisten ainokaisesta vastasi läpiajosta iskenyt Santeri Hostikka.

Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas harmitteli tappiota ja etenkin kahta päästettyä maalia, jotka olivat seurausta omasta huolimattomuudesta. Rankka harjoitusviikko vaati veronsa.

- Hyvätasoinen ja vauhdikas peli. Jos tappio piti tänä vuonna ottaa, niin se kannatti ottaa nyt. Tässä on ollut tosi tiukka rupeama fyysisesti ja henkisestikin. Se vähän näkyi tänään pelaajien ratkaisuissa. Molemmat maalit tulivat aivan jaksojen loppuun. Niissä tilanteissa keskittyminen ei ollut parhaimmillaan ja ne olisivat olleet estettävissä, Korkeakunnas kommentoi.

- Kentällä nähtiin paljon hyviä asioita. Pelaajat jaksoivat uurastaa kentällä kohtuullisen hyvin väsyneenäkin, eikä tullut loukkaantumisia, "Toke" jatkaa.

CF Badalona oli laadukas vastustaja, kuten odottaa sopi. Hyvässä vireessä olevalla Badalonalla on kausi lähestymässä kliimaksiaan, kun Lahti vasta on kohta aloittamassa omaa sarjakauttaan ja joukkueet lähtivätkin otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista.

- Vastassa oli erittäin kovatasoinen ammattilaisjoukkue. Espanjassa riittää laadukkaita pelaajia, Korkeakunnas kehaisee.

Lisää uutisia