FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.11 // 14.3.2018

​HJK:n nuorella lupauksella isot tavoitteet

​HJK:n nuorella lupauksella isot tavoitteet

Kuva: Juha Tamminen

Valtteri Vesiaho on harjoitellut talven lujaa HJK:n kanssa ja haluaa tehdä alkavasta Veikkausliigakaudesta todellisen läpimurtonsa.

Vesiaho, 19, sai peliminuutteja HJK:n riveissä jo viime kaudellakin, mutta tulevalla kaudella tavoitteet ovat peliajan ja roolin suhteen aivan eri tasolla.

- Olen asettanut itselleni tavoitteeksi, että olen avaava pelaaja lähes jokaisessa ottelussa. Sitä kautta haluan saada joukkueesta ison roolin, Vesiaho toteaa U19-poikien EM-lopputurnauksen kisasivustolla.

- Talvi on mennyt todella hyvin, olen pysynyt terveenä ja päässyt treenaamaan hyvin. Minulla on vahva tunne, että olen mennyt viime kaudesta eteenpäin. Olemme harjoitelleet lujaa ja pelit päälle, viikossa on ollut yksi vapaapäivä. Omatkin pelini ovat sujuneet ja olen saanut positiivista palautetta, Vesiaho iloitsee.

Tulevan Veikkausliigakauden ohella Vesiaholla on mielenkiintoinen maajoukkuekesä odotettavissa, kun Minihuuhkajat valmistautuu kesän EM-kotikisoihin. U19-poikien maajoukkue matkaa keskiviikkona 21.3. Sveitsiin kaksoismaaottelua varten uuden valmennusjohdon alaisuudessa. Kimmo Lipponen joutui jättämään pestin ja vastuuseen tarttui Juha Malinen.

- Uusi valmennusryhmä tuo varmasti uusia tuulia, kaikki lähtevät taas samalta viivalta. Uskon, että saamme joukkueeseen hyvää energiaa. Olen kuullut, että Juha on positiivinen persoona ja valmentajana vaativa. Odotan, että hän tuo joukkueeseemme hyvää johtajuutta ja vaatimustasoa. Nyt on ensimmäinen kerta viime kesän EM-esiturnauksen jälkeen, kun saamme kaikki pelaajat koolle. Se on todella hyvä asia. Pääsemme näkemään, missä menemme tällä hetkellä, Vesiaho toteaa.

Suomi kohtaa Sveitsin 23. ja 26. maaliskuuta. Seinäjoella ja Vaasassa pelattava EM-lopputurnaus alkaa 16.7. ja finaali pelataan sunnuntaina 29.7.

Lähde: www.u19euro.fi
Lisää uutisia