AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 11.3.2018

​Onni Valakari vastaa TPS TV:ssä samoihin kysymyksiin kuin isänsä 2009

​Onni Valakari vastaa TPS TV:ssä samoihin kysymyksiin kuin isänsä 2009

Onni Valakari pelannee alkavalla kaudella ensimmäiset minuuttinsa Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n Onni Valakari vastasi TPS TV:ssä samoihin kysymyksiin kuin Simo-isä vuosia sitten.

Veikkausliigaan alkavaksi kaudeksi palaavan TPS:n keskikenttäpelaajan Onni Valakarin isä Simo Valakari edusti Palloseuraa pelaajauransa kolme viimeistä vuotta. Keskikentällä pelanneen isä-Valakarin peliuran huippuhetkiin kuuluivat 32 A-maaottelua sekä pelit Englannin Valioliigassa Derby Countyn joukkueessa.

Nyt 44-vuotias Simo Valakari aloitti valmennusuransa kaudella 2010 toimimalla TPS:n edustusjoukkueen apuvalmentajana sekä Tepsin reservijoukkue Åbo IFK:n päävalmentajana. Sittemmin hän on voittanut SJK:n päävalmentajana Veikkausliigan mestaruuden ja tullut valituksi myös Vuoden valmentajaksi. Nykyisin Simo Valakari valmentaa norjalaista Tromsø IL:n joukkuetta.

TPS TV päätti esittää Onni Valakarille samat kysymykset, joihin hänen isänsä vastasi kauden 2009 pelaajakortissaan.

- Ainakin tähän mennessä se oli viime kauden nousu. Se tunne minkä siinä koki, niin en ole vastaavaa kokenut ennen. Se kaikki duuni mitä teimme koko kauden ja mitä teimme ennen sitä, ja kun se huipentui siihen, niin se oli aivan uskomatonta, Onni Valakari vastasi kysyttäessä uran huippuhetkestä.

Löytyykö isän ja pojan vastauksista yhtäläisyyksiä? Sen voi päätellä katsomalla videon, johon löytyy linkki alapuolelta.

Lisää uutisia