AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 7.3.2018

HJK:n O'Shaughnessy nauttii hiihdosta vapaalla tyylillä

HJK:n O'Shaughnessy nauttii hiihdosta vapaalla tyylillä

HJK:n Daniel O'Shaughnessy on voitontahtoinen perfektionisti, jota ajaa eteenpäin sisäinen motivaatio.

Kun O'Shaughnessy asteli ensimmäisen kerran HJK:n pukuhuoneeseen, oli kohtaaminen joukkueen kanssa luonteva ja rento.

– Futispiirit Suomessa ovat pienet, joten kasvot ja nimet olivat tuttuja puolin ja toisin. Monen kanssa olemme kohdanneet maajoukkueessakin. Siinä moikkasin kaikki ja sitten aamiaisen yhteydessä kiinni vaan keskusteluihin, ei siinä sen kummempaa, tammikuun alussa 2+1-vuotisen sopimuksen HJK:n kanssa tehnyt O'Shaughnessy kertoo HJK:n verkkosivuilla.

O'Shaughnessyn irlantilainen isä ja suomalainen äiti asettuivat maailmalta Riihimäelle 1980-luvun puolivälin jälkeen. Asenteestaan O'Shaughnessy kiittää perhettään.

– Voitontahtoni on saanut kehittyä lapsesta lähtien kilpailullisessa ympäristössä. Pelasinkin aina menestyvissä joukkueissa ja tuntui siltä, että voittamisesta ei saanut tarpeekseen. Voitoista nousi halu onnistua uudelleen. Voitontahto oli läsnä perheemme arjessa aina, O'Shaughnessy huomauttaa.

– Olen tunnollinen ja pedantti treenaaja. Harjoittelen edelleen paljon myös omatoimisesti ja käytän aikaani pelieni analysoimiseen. Ulkomailla asuttujen vuosien jälkeen on ollut taas mahdollisuus talviurheiluun ja iltaisin olen käynyt äidin kanssa hiihtämässä. Vapaalla tyylillä hiihdän, O'Shaughnessy paljastaa.

O'Shaughnessyn koko haastattelu on luettavissa HJK:n verkkosivuilta.

Lisää uutisia