AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 28.2.2018

SJK:n Tendengillä edessä ensimmäinen Pohjanmaan derby

SJK:n Tendengillä edessä ensimmäinen Pohjanmaan derby

SJK hakee lohkovoittoa perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja VPS kohtaavat perjantaina Suomen Cupin lohkovaiheen päätösottelussa. Voittaja etenee puolivälieriin ja häviäjä joutuu jännittämään viikon päästä 9.3. pelattavan KPV - Jaro -ottelun tulosta.

SJK:n ja VPS:n kohtaamisissa on aina oma erityisjännitteensä ja nyt panoksia on vielä riittämiin lisäksi.

Perjantaina ensimmäisen Pohjanmaan derbynsä pelaa SJK:n keskikenttäpelaaja Emile Paul Tendeng, joka on onnistunut myös maalinteossa tämän talven Suomen Cupissa.

- Minulle ei ole muiden pelaajien tarvinnut kertoa, mitä tämä derby merkitsee, sillä tiedän kyllä että derbyt on aina tärkeitä kaikkialla maailmassa. Tiedän siis millainen ottelu on tulossa ja mitä kannattajat meiltä odottaa. On aina mukava pelata derby-ottelussa, sillä niissä koko yleisö on enemmän mukana ja uskon, että niissä saamme vielä entistäkin enemmän tukea kannattajilta.

- Tämä on vielä meidän kotipeli, joten meidän pitää tehdä kaikkemme sen eteen, että voitamme sen, sanoo SJK:n hyökkäävä keskikenttäpelaaja Tendeng.

Ilveksestä SJK-paitaan siirtynyt Tendeng hakee perjantaina jälleen yhtä askelta eteenpäin joukkueen ja omassa pelaamisessaan.

- Yritämme muutenkin aina tehdä parhaamme. Olen uusi pelaaja joukkueessa ja meillä on muitakin uusia pelaajia. Joten koitamme vielä opetella tuntemaan toisemme kentällä ja sen ulkopuolella, jotta pystymme pelaamaan entistä paremmin. Mielestäni viime peliä lukuunottamatta, olemme olleet parempia joka pelissä. Viimeisin vieraspeli ei ollut meiltä hyvä ottelu, mutta me aiomme parantaa siitä ja tehdä parhaamme perjantain ottelussa VPS:aa vastaan, sanoo Tendeng.

SJK-VPS perjantaina 2.3. kello 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta sekä VeikkausTV:stä.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia