AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 27.2.2018

FC Interin Ojala nauttii uudesta roolistaan

FC Interin Ojala nauttii uudesta roolistaan

Mika Ojalalla on iso rooli Interin joukkueessa.

Interin tähtipelaaja Mika Ojala on saanut valmistautua rauhassa reilun kuukauden kuluttua alkavaan Veikkausliigakauteen.

Ojalan rooli on muuttunut Interin uudessa taktiikassa, missä joukkue on pelannut kolmen topparin alakerralla. Tämän on automaattisesti vaikuttanut myös muuhun kenttäjärjestelmään.

- Olemme pelanneet kolmen pelaajan alakerralla. Siinä taktiikassa wingback ei ole tänä vuonna meikäläisen rooli. Onneksi näin. Saimme juuri vasempaan laitaan Abdoulie Mansallyn, ja oikealla laidalla meillä on Varmasen Tatu. He kaksi jaksavat juosta laidalla ylös-alas sen 90 minuuttia, pohtii Ojala Inter TV:n haastattelussa.

Paremmin oikean laidan tehopelaajana kunnostautunut Ojala on enemmän kuin mielissään uudesta roolistaan, missä hän saa olla enemmän pelin keskiössä.

- Se on tuonut itselle ison buustin. Saan olla siellä, missä peli pyörii. Koen, että tällä hetkellä se sopii minulle tosi hyvin. Uskon, että tuolta pelipaikalta pystyn auttamaan joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla, toteaa Ojala.

Lisää uutisia