AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 24.2.2018

SJK:n Öst tutussa ympäristössä lauantain cup-ottelussa

SJK:n Öst tutussa ympäristössä lauantain cup-ottelussa

SJK kohtaa lauantaina Suomen Cupin vierasottelussa FF Jaron.

SJK:n pelaajista löytyy Jaro-kokemusta. Ei ihan yhtä montaa pelaajaa kuin takavuosina, mutta ainakin yksi pelaaja, joka on kasvanut Pietarsaaressa ja saanut koko jalkapallokoulutuksensa siellä.

- Jaron joukkue on muuttunut aika paljon omista ajoistani. Siellä on uusi valmentaja ja uusia pelaajia. Mutta silti siellä on ehkä ainakin muutamia pelaajia joiden kanssa olen pelannut. Maalivahti Emil Öhberg, Johan Brunell, Jonas Emet ja Thomas Kula, ainakin. Ja heidän kanssaan olen edelleen hyviä kavereita, joten kyllä tämä on vähän erityinen peli itselleni, kertoo SJK:n riveihin täksi kaudeksi siirtynyt maalivahti Jesse Öst.

Öst pelasi Jaron paidassa koko alku-uransa, aina kauden 2015 loppuun saakka ja siirtyi sen jälkeen kahdeksi kaudeksi Ruotsiin.

- Perheeni tulee katsomaan peliä ja siitä tulee varmasti myös kivaa. Lisäksi siellä on samat vanhat ukkelit kentän laidalla, jotka on aina siellä. He ovat paikalla kun Jaro treenaa ja peleissä aina. He ovat siellä jo monesti ennen pelaajiakin ja odottelevat kentän laidalla, sanoo Öst hymyillen leveästi.

Paikat ja ympäristö ovat Östille enemmän kuin tuttuja.

- Muuten Jaron joukkue on itselleni aika tuntematon tällä hetkellä. He ovat saaneet sinne muutaman hyvän pelaajan, mutta joukkueen kasaaminen on vähän ehkä myöhässä ja he vielä etsivät muutamia pelaajia. Viimeisistä peleistä olen kuullut että he ovat pelanneet tosi hyvin, joten sen myötä joukkue olisi jo tulossa kasaan. Tulee varmasti tiukka peli. Siellä on myös uusittu nyt kentän pinnoitus viime kesänä, joten siellä on nyt todella hyvä kenttä ja olin siellä itse treenaamassa pari kertaa alkutalven aikana, kertoo Öst.

- Tellushallissa onneksi kopit ovat täysin samanlaisia, että siellä ei ole semmoista eksymisen mahdollisuutta. Mutta jos peli pelattaisiin Pietarsaaren Keskuskentällä, niin siellä minä varmasti menisin väärään koppiin ja kääntyisin väärään suuntaan. Joten kyllä tästä tulee erityinen peli, toteaa Öst.

Ottelu pelataan Pietarsaaren Tellushallissa kello 15.00 alkaen. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia