AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 22.2.2018

PS Kemillä tuttu vastustaja perjantain harjoitusottelussa

PS Kemillä tuttu vastustaja perjantain harjoitusottelussa

PS Kemi taistelee Perämeren pohjukan herruudesta perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemin kauden harjoitusottelut jatkuvat perjantaina 23.2. kun vastaan asettuu tuttuakin tutumpi kiistakumppani TP-47 naapurikaupunki Torniosta.

Edellisessä harjoitusottelussaan PS Kemi löi OPS:n 3-1 ja TP-47 puolestaan kärsi 0-3-tappion Ruotsin kakkosdivisioonaa pelaavalle Boden BK:lle kauden ensimmäisessä treenipelissään.

Vaikka joukkueiden kokoonpanot ovat muuttuneet, seurat tuntevat toisensa varsin hyvin. Perjantain koitos on samalla taistelu Perämeren pohjukan jalkapalloherruudesta, jossa kahden sarjatason erolla ei välttämättä ole paljoa merkitystä. Ottelun mielenkiintoarvoa lisää sekin, että TP-47:n riveissä aiemmin pelanneet Aleksi Isomäki ja Iiro Vanha siirtyivät täksi kaudeksi Kemin liigajoukkueen riveihin, kuten myös viime kesää lukuunottamatta edelliskaudet torniolaisia edustanut toppari Victor Shevchenko. Kolmikko on jo ehtinyt osoittaa osaamisensa viime kausien aikana kotimaiseen huippujalkapalloon tottuneelle ja vaativalle kemiläisyleisölle.

Ottelun katsomossa seurataan varmasti tarkasti myös TP-47:n edustusasussa viilettäviä pelaajia, jotka ovat pelanneet myös PS Kemissä, kuten Juho-Teppo Berg, Joni Lehosmaa, Valtteri Vainionpää, Ryan Gilligan sekä Kemistä lainalla oleva Niko-Petteri Kuukasjärvi.

Oma mielenkiintonsa on silläkin, että joko joku PS Kemin pelaajista onnistuu iskemään kauden toisen maalinsa. Toistaiseksi joukkueen kaikki maalit Suomen cupissa ja harjoitusotteluissa on merkitty eri miehille. Maalinteossa on onnistuneet tähän mennessä Keaton Isaksson, Kevin Tano, Aleksi Isomäki, Maksim Lipin, Adriaan Kruisheer, Marek Kaljumäe, Hakeem Araba ja Justus Lehto.

Ottelu alkaa Arina Areenalla Jungossa klo 18.30, josta on lyhyt siirtymä illaksi PS Kemin avausgaalaan ravintola Ankkuriin. Otteluun yleisöllä on vapaa pääsy.

Lisää uutisia