AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 22.2.2018

Jaron Pavle Milosavljevic: "Vaikea arvioida miten SJK pelaa"

Jaron Pavle Milosavljevic: "Vaikea arvioida miten SJK pelaa"

SJK matkustaa lauantaina Pietarsaareen FF Jaron vieraaksi Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Ottelu pelataan Pietarsaaren Tellushallissa ja se alkaa kello 15.00.

Jaron paidassa on myös tuttuja SJK:n pelaajille ja seuraajille, sillä entinen SJK-kapteeni sekä kannattajaryhmä Kloppien Kannun aikoinaan voittanut Pavle Milosavljevic pelaa nykyään Jarossa.

- En ole hetkeen nähnyt SJK:n pelaavan, ja heillä on uusia pelaajia sekä uusi valmentaja, joten on vaikea arvioida miten SJK pelaa lauantaina. Mutta uskon, että SJK on organisoitu joukkue, jolla on paljon taitavia pelaajia. Pelaajat kuten Tendeng ja Ayarna ovat uskomattoman hyviä ja mielestäni SJK:lta erinomainen päätös kiinnittää heidät. Aksalu on mielestäni paras maalivahti Suomessa ja Dorman on legenda, joten hyviä pelaajia riittää. Mielestäni pelaamme yhtä Suomen parasta joukkuetta vastaan ja siitä tulee hyvä testi meille, kommentoi Jarossa toista kauttaan aloittava Pavle Milosavljevic SJK:n verkkosivuilla.

- Meillä on joukkue vielä rakennusvaiheessa, eikä meillä ole ryhmä vielä valmis. Siihen kun lisätään muutama loukkaantuminen, niin emme ole juuri nyt parhaimmillamme. Mutta tämä on Pohjanmaan derby, joten en taatusti tule käyttämään tätä tekosyynä jos häviämme, nauraa Milosavljevic.

Milosavljevic odottaa mielenkiintoista ottelua.

- Itselleni on myös todella kiva nähdä tuttuja ihmisiä ennen ja jälkeen pelin. On jotenkin hassua pelata SJK:ta vastaan, mutta peli on peliä ja kentällä ajattelen ainoastaan sitä miten saan itsestäni eniten irti ja miten joukkueemme pelaisi paremmin. Nautin futiksesta ja ainoa tavoite on voittaa. Nämä asiat ovat samat jokaisessa pelissä, korostaa Milosavljevic.

- Joka tapauksessa, odotan peliä innoissani. Enkä pelkästään oman SJK-historiani vuoksi. SJK on tällä hetkellä erittäin kova joukkue Suomessa ja minä haluan aina pelata kovia joukkueita vastaan, päättää Milosavljevic.

Lisää uutisia