AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 20.2.2018

Ilveksellä meneillään tiukka harjoitusviikko

Ilveksellä meneillään tiukka harjoitusviikko

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksellä on edessään mielenkiintoinen viikko. Tiukka jakso pitää sisällään neljät pallotreenit Jarkko Wissin, Toni Kallion ja Mikko Kavenin johdolla ja tietenkin yhden kuntosaliharjoituksen fysiikkavalmentaja Heli Rekimiehen ohjeistuksessa.

Harjoitusten lisäksi ohjelmassa on kaksi ottelua. Valmentaja Toni Kallion mukaan valmistautuminen kauteen 2018 on sujunut tähän mennessä mallikkaasti.

- Tämä viikko vielä puristetaan kovempaa ja sitten saa huilata hetken. Talvikauden rytmitys on ollut onnistunut, olemme noin 6 viikon jaksoissa tehneet hommia ja pienen tauon pitäneet. Hiihtoloman jälkeen kelien mukaan siirrymme ulos harjoittelemaan mahdollisimman nopeasti. Kaikki taustaryhmässä ovat olleet tyytyväisiä talvikauteen ja olemme aikataulussa, vaikka jonkin verran onkin ollut sairastelua ja vaivoja joukkueessa, Kallio tiivistää.

Torstaina 22.2. keltavihreät kohtaavat Suomen U18-maajoukkueen Eerikkilän urheiluopistolla klo 11.00 alkaen. Ottelu tarjoaa mahdollisuuden peluuttaa ja harjoittaa erilaisia pelisysteemeitä ja antaa peliaikaa laajemmin koko joukkueelle.

Ottelut jatkuvat heti perään lauantaina 24.2. Pirkanmaan derbyllä FC Hakaa vastaan. Suomen Cupin lohkovaiheen ottelu on FC Hakan kotiottelu, joten lipunmyynti otteluun tapahtuu myös Hakan toimistolla Tehtiksellä alkaen maanantaista 19.2. klo 10.

Ennakkolippu toimistolta maksaa 5 € ja Pirkkahallilta pelipäivänä ostettuna 10 €. Ottelussa on Ilveksen osalta panoksena lohkovoitto, joten erittäin mielenkiintoinen ottelu on luvassa. Ottelu päättää Ilveksen tiukan alkuvuoden harjoitusjakson ja päästää taustat ja pelaajat viikon mittaiselle talvilomalle.

Lisää uutisia