AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2018

SJK:n vahvistettu U23-ryhmä kaatoi Tallinnan Kalevin

SJK:n vahvistettu U23-ryhmä kaatoi Tallinnan Kalevin

Matti Klinga oli vahvistamassa SJK:n U23:a. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK U23 voitti Wallsportilla lauantai-iltana pelatun harjoitusottelun testimies Danny O'Brienin osuessa kahdesti.

Vastassa oli Viron pääsarjaan viime kauden päätteeksi noussut Tallinnan Kalev, joka kukistui 2-1 (1-0).

SJK Akatemian Kakkoseen valmistautuva SJK U23 oli saanut vahvistuksia mukaan SJK:n edustusjoukkueesta ja mukana oli myös testipelaajia. Testipelaajista Danny O'Brien olikin hyvin esillä, tehden molemmat SJK:n maalit.

Hetkittäin varsinkin ensimmäisellä puoliskolla Kalev tuli todella kovaa päälle ja prässäsi ylhäältä. SJK kuitenkin kesti ja loi omat paikkansa ottelussa. Peli oli kaikkiaan varsin hyvätasoinen harjoitusottelu.

- Hyvä ja vauhdikas matsi. Meillä oli paljon testipelaajia, mutta hyvä esitys meiltä. Olen todella tyytyväinen, toteaa SJK U23 vastuuvalmentaja Jani Uotinen heti pelin jälkeen.

- Vastustaja oli kova ja näytti että he ovat valmiina ensi viikolla olevaan sarja-avaukseensa. Meillä oli lopulta vain kaksi vaihtomiestä käytettävissä ja jouduimme ensimmäisen vaihdon tekemään jo ensimmäisellä puoliskolla. Meillä olisi ollut siinä heti pelin alussa paikka mennä johtoon, mutta heidän maalivahti teki hyvän torjunnan. Meillä taas Jesse Öst teki hyvän seivin toisen puoliskon alkuun, muistelee Uotinen

SJK U23: Jesse Öst MV, Joel Mero, Matti Klinga, Joonas Sundman, Jesse Sarajärvi, Diego Martins (71' Sami Viljanen), Ville Pajula, Joona Lautamaja, Valentin Trouiller (38' Jaakko Vihanta), James Sloane ja Danny O'Brien.

Lisää uutisia