AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 14.2.2018

​TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo lanseeraavat yhteisen kausikortin

​TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo lanseeraavat yhteisen kausikortin

TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo lanseeraavat yhteisen kausikortin.

TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo lanseeraavat yhteisen kausikortin. Yhteinen kausikortti on ehdollinen, sillä se vaatii toteutuakseen 500 yhteisen kausikortin myynnin. TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo toteuttavat yhteisen kausikorttikampanjansa aikavälillä 14.2.-12.3.2018, jolloin otetaan vastaan sitovia varauksia.

TPS jalkapallon osalta toteutunut kausikorttikampanja koskee koko kautta 2018 ja TPS jääkiekon osalta kautta 2018-19, sekä kauden 2017-18 playoffs-pelejen ensimmäistä ottelukierrosta.

- On äärimmäisen hieno asia, että toteutamme kausikorttikampanjan yhteistyössä TPS jalkapallon kanssa. Olemme samaa suurta seuraperhettä ja aika iso osa katsojista haluaa seurata molempia lajeja. Meillä jääkiekon puolella on liian suuri haarukka suurimpien yleisöpelien ja pienimpien yleisöpelien välillä. Me haluamme sitouttaa seuramme katsojat ja kannattajat ympärivuotisesti TPS:n ottelutapahtumiin, HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola korostaa.

- Yhteinen logomme tahditti muuhunkin lajien väliseen yhteistyöhön ja tämä kausikorttiratkaisu on todella järkevä molempien osapuolten kannalta. Me halusimme vastata suomalaisen jalkapallon puolella toteutuneisiin onnistuneisiin kausikorttikampanjoihin omalla tavallamme, koko seurayhteisön nimissä. Tämä ratkaisu tarjoaa TPS-henkisille huippu-urheilun ystäville ympärivuotista viihdettä, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen painottaa.

Uusi kampanjakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn TPS jalkapallon kotiotteluissa pääkatsomon alariveille 1-4 (B-E) tai kannattajakatsomoon (A-katsomo) ja TPS jääkiekon kotiotteluissa yläkatsomoon (E3, E5, E7) tai seisomakannattajakatsomoon (B4).

Kausikortit toimitetaan kahtena erillisenä korttina, joko jääkiekko- tai jalkapallopuolen kortteina. Ne toimitetaan asiakkaille ennen kummankin kauden alkua.

TPS:n jääkiekon ja jalkapallon miesten edustusjoukkueen kapteenit liputtavat täysillä lajien väliselle yhteistyölle.

- TPS on TPS, on laji mikä tahansa. Tämä on seurayhteisö ja on hienoa, että jääkiekkoa ja jalkapalloa pääsee seuraamaan samalla kausikortilla. Käyn itse kesällä kaikissa Tepsin futispeleissä, mihin vaan pääsen. Rähmösen Sami aloittaa Tepsissä jo 14:nnen kautensa, se on todella arvostettavaa seurauskollisuutta, TPS-jääkiekon kapteeni Tomi Kallio kiittelee.

- Ihan sama juttu, TPS on aina TPS. Tämä on iso seura, jossa on saatu menestystä eri lajeissa. Seuraan totta kai TPS:n jääkiekkomatseja paikan päällä ja tällä kaudella on taas hieno mahdollisuus vaikka mihin menestykseen. Tomi Kallio on suomalainen jääkiekkolegenda, joka palasi upean kansainvälisen uransa päätteeksi omaan turkulaiseen kasvattajaseuraansa, TPS jalkapallon kapteeni Sami Rähmönen arvostaa.

Lisää uutisia