FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.07 // 13.2.2018

​Ivan Sesar FC Inter TV:n haastattelussa

​Ivan Sesar FC Inter TV:n haastattelussa

FC Inter TV haastatteli pian kuukauden joukkueen mukana ollutta keskikenttäpelaajaa Ivan Sesaria.

FC Interin joukkueeseen alkavaksi kaudeksi liittynyt Ivan Sesar tunsi jo entuudestaan yhden Veikkausliigasta tutun pelaajan.

Tammikuun puolivälissä FC Interiin siirtynyt bosnialainen keskikenttäpelaaja Ivan Sesar, 29, sai tietoa Suomesta ja Veikkausliigasta ystävältään, entiseltä joukkuetoveriltaan ja nykyään IFK Mariehamnissa pelaavalta topparilta Ivan Tatomirovicilta.

- Pelasimme yhdessä Sarajevossa viisi vuotta sitten. Kun IFK pelasi TPS:ää vastaan Impivaarassa 1-1-tasapelin, olin katsomassa peliä ja sen jälkeen puhuimme Tatomirovicin kanssa kaikesta, Sesar kertoi.

- Kun sain Interiltä tarjouksen joulukuussa, puhuin monesti hänen kanssaan ja hän kertoi monia hyviä asioita maasta, jalkapallosta täällä ja ihmisistä. Hän on auttanut minua ja on todella hyvä ystäväni.

Viime kaudella Romanian liigassa pelannut Sesar, 29, on pelannut Interin paidassa kahdessa Suomen Cupin ottelussa. Elämä Turussa on maistunut keskikentän pohjapelaajalle.

- Pidän keskittymiseni jalkapallossa. Olen iloinen, koska kaikki keskittyvät täällä. Olemme ammattilaisia, meillä on työmme ja joka päivä on annettava korkein mahdollinen suoritus.

Lisää uutisia