FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.07 // 13.2.2018

FC Inter matkustaa maaliskuussa Italiaan

FC Inter matkustaa maaliskuussa Italiaan

Kuva: Juha Tamminen

FC Interin valmistautuminen Veikkausliigakauteen on hyvässä vauhdissa. Joukkueen Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut jatkuvat tulevana viikonloppuna IFK Mariehamnin vieraana.

Suomen Cupin ottelut ovat olleet merkittävä osa joukkueen valmistumista huhtikuussa alkavaan Veikkausliigakauteen. Suomessa pelattavien otteluiden lisäksi joukkue pelasi tammikuun lopussa harjoitusottelun AIK:ta vastaan. Maaliskuussa joukkueella on edessä vielä yksi kova kansainvälinen ottelu, jossa se kohtaa Serie A:ssa pelaavan Genoa CFC:n.

Ottelu Genoaa vastaan on osa Interin Italian leiriä, minne joukkue matkustaa maaliskuun 11. päivä. Ottelun tarkka pelipäivä varmistuu lopullisesti lähipäivinä.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta on luonnollisesti täynnä intoa Interin leiristä hänen kotimaisemissa.

- Totta kai on hienoa saada viedä joukkue kotikaupunkiini. Olen ylpeä tästä mahdollisuudesta. Ottelu on tärkeä Interille. Näkyvyys Suomen ulkopuolella on aina tärkeää ja erityisesti pelaajille tämä mahdollisuus on upea, Piccareta iloitsee.

Interiä maaliskuussa isännöivä Genoa on Italian vanhin yhä toimiva jalkapalloseura. Historiallisesti seura lukeutuu Italian menestyksekkäimpiin. Genoa on voittanut yhdeksän Italian mestaruutta eli Scudettoa. Italian Cupin seura on voittanut kerran.

vko.42 // 19.10.2018
Lisää uutisia