FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2018

Honka tasapeliin Virossa

Honka tasapeliin Virossa

FC Hongan Veikkausliigajoukkue ja Honka Akatemia viettivät kaksi päivää Tallinnassa pelimatkalla. Hongan edustusjoukkueen harjoitusottelu päättyi 1-1 -tasapeliin Nõmme Kaljun kanssa.

Akatemian 1-0 -voittoon Nõmme Kaljun U21-joukkueesta päättyneen ottelun jälkeen Hongan Veikkausliigajoukkue kohtasi viime kaudella Viron pääsarjassa Meistriliigassa kolmanneksi sijoittuneen Nõmme Kaljun edustuksen.

Kotijoukkue oli alkuminuuteilla vahva ja loi muutaman hyvin vaarallisen tilanteen. Tim Murrayn pelastukset Honka-maalilla pitivät lukemat kuitenkin nollilla. Hongan paras paikka avautui Joel Perovuolle, jonka tulinen kaukolaukaus kolahti ylärimaan. Tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen jakso oli ensimmäistä tasaisempi ja ajoittain jopa selvästi Hongan hallussa. Avausmaalin iski kuitenkin Nõmme, jonka hyökkääjä pääsi rokottamaan Hongan puolustuksen kommunikaatiovirheestä.

Honka lähti kuitenkin heti kovasti hakemaan tasoitusmaalia ja se syntyikin lopulta viisi minuuttia ennen ottelun päätöstä. Jonas Levänen ja Nemanja Obradovic pelasivat vasemmalla laidalla upean kuvion, ja keskitys löysi maalilta debyyttiään Honka-paidassa pelanneen Alex Nimelyn. Nõmme-vahti onnistui torjumaan englantilaisen laukauksen, mutta paluupallossa ensimmäisenä oli Zeljko Savic, joka viimeisteli näin ensimmäisen maalinsa Hongalle.

Honka jatkaa cup-urakkaansa ensi viikon perjantaina 16.2. kello 19.00, kun Talin Hallissa vastassa on HIFK.

Lisää uutisia