FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2018

HJK:n Tallinnan-reissusta tuliaisena tasapeli

HJK:n Tallinnan-reissusta tuliaisena tasapeli

Moshtagh Yaghoubi vastasi HJK:n osumasta lauantain harjoituspelissä Tallinnassa FC Floraa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n lauantainen harjoitusottelu tallinnalaista FC Floraa vastaan päättyi lopulta tasapeliin lukemin 1-1 (0-0).

Ensimmäisen puoliajan FC Flora aloitti vahvasti ja sai heti alkuun hyvän hyökkäyksen päätteeksi kulmapotkun. Ote siirtyi kuitenkin vahvasti Tallinnassa vierailleelle HJK:lle. Klubi hallitsi peliä mielensä mukaan, mutta vaarallisille maalipaikoille pääsy tuotti vaikeuksia.

Toisella puoliajalla FC Flora pääsi hyviin katkoihin ja niistä erittäin vaarallisiin vastaiskuihin. Vaihtojen jälkeen Klubi pääsi uudestaan hallitsemaan peliä ja lopulta onnistui myös maalinteossa. Noin 82. minuutilla Moshtagh "Mosa" Yaghoubi pääsi laukomaan HJK:n johtoon alueen kaarelta ohi hyvin pelanneen Floran maalivahdin.

Heti seuraavasta hyökkäyksestään Flora sai rangaistuspotkun ja viimeisteli siitä tasoituksen.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä vahva. Pääsimme hallitsemaan peliä ja toteuttamaan monia tavoiteltuja asioita. Toisella puoliajalla vastustaja pääsi paremmin pallonriistoihin meille hankalilla alueilla. Tämä oli hyvä ottelu tässä vaiheessa kauteen valmistautumisessa, ja opimme paljon omasta pelistämme, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo niputti.

Lisää uutisia