AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2018

KuPS:n Töyräs innoissaan kotidebyytistään edustusjoukkueessa

KuPS:n Töyräs innoissaan kotidebyytistään edustusjoukkueessa

Kuopion Palloseuran nuori maalivahti Miika Töyräs pääsi viime perjantaina pelaamaan ensimmäisen täysimittaisen ottelunsa edustusjoukkueen riveissä oman kotiyleisön edessä.

Töyräs on pelannut aikaisemminkin useita harjoitusotteluita edustusjoukkueen tolppien välissä, kaikki vieraskentillä. Perjantaina hän pääsi pelaamaan kuopiolaisyleisön edessä Suomen Cupia edustusjoukkueen ykkösvahtina.

- Kyllä se on ensimmäinen edustusjoukkueen pelini Kuopiossa ja samalla ensimmäiset kokonaiset 90 peliminuuttiani Kuopiossa. Puolitoista tuntia ennen peliä sain tietää että pääsen todennäköisesti pelaamaan ja alkulämmittelyn yhteydessä sain tietää varmasti että pelaan. Hyvät fiilikset pelistä jäivät, Töyräs kertoo AC Kajaani-ottelun tunnelmistaan KuPS:n sivuilla.

KuPS jatkoi vahvaa cup-voittokulkuaan kukistamalla kajaanilaiset vakuuttavaan tyyliin maalein 6-1.

- Hyvin me jatkettiin perjantaina edellisestä pelistämme. Me hallittiin palloa ja pidettiin vastustaja pois paikoista. Torjuntatöitä ei kovin paljon ollut, pelinavaamista enimmäkseen. Kajaanin 2-1-kavennusmaalissa pallo tuli muurin ylitse ja käsi oli välissä, en saanut sitä kuitenkaan torjuttua. Se oli sellainen 50-50-pallo, hyvä vasuriveto se oli, Töyräs toteaa.

Lisää uutisia