AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.06 // 6.2.2018

VPS ja puolustaja Aubrey David sopimukseen

VPS ja puolustaja Aubrey David sopimukseen

Aubrey David pelasi viime kaudella PS Kemissä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS ja 27-vuotias puolustaja Aubrey David ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Aubrey Davidin kotimaa on Trinidad & Tobago. Kotimaansa sarjojen lisäksi hän on pelannut urallaan Kazakstanin ja Costa Rican pääsarjoissa, Yhdysvaltain MLS-liigassa sekä kahdesti Veikkausliigassa. Vuonna 2014 David edusti FF Jaroa ja viime kaudella hän pelasi PS Kemissä.

Davidilta löytyy kokoa ja fyysisyyttä. Hän on myös 191-senttiseksi pelaajaksi suhteellisen nopea. Paras puoli on kuitenkin monikäyttöisyys.

– Se on ehdottomasti iso asia, että voin pelata millä tahansa paikalla puolustuslinjassa. Olen myös pitkä ja suhteellisen nopea. Pystyn myös maalintekoon erikoistilanteissa. Nopeus, voima ja monikäyttöisyys ovat varmasti asioita, joita joukkueelle tuon, David kommentoi.

David on innoissaan tuoreesta sopimuksesta. Hän pääsee vääntämään kentälle fyysistä vastustajaa vastaan jo lauantaina, kun KPV saapuu vierailulle.

– Olen todella tyytyväinen, kun pääsin VPS:aan. Olen jo valmis ryhtymään toimeen. Pelaajalle pelit ovat luonnollisesti sitä parasta aikaa ja olenkin innoissani, että jo lauantaina pelataan. Toivon mukaan pääsen tekemään debyyttini seurassa tulevassa cup-ottelussa!

David on ollut joukkueen mukana vasta vähän aikaa. Hänen mukaansa kaikki on toiminut todella hyvin ja olosuhteet ovat olleet huippuluokkaa.

– Olen treenannut joukkueen kanssa vasta muutaman kerran, joten opettelen vielä nimiä ja millaisia he ovat. Minut on otettu hyvin vastaan ja toiminta on ollut todella ammattimaista. Toivon mukaan menestymme hyvin yhdessä tällä kaudella.

Seuraavan kerran VPS nähdään tositoimissa siis tulevana lauantaina 10.2. kello 17.45, kun vastaa asettuu KPV.

Lisää uutisia