FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.05 // 4.2.2018

Aatu Kujanpää nauttinut olostaan Vaasassa

Aatu Kujanpää nauttinut olostaan Vaasassa

VPS julkaisi lauantaina 1+2-vuotisen sopimuksen Aatu Kujanpään kanssa.

Kujanpää harjoitteli tammikuussa VPS:n kanssa ja pelasi harjoitusottelussa Umeå FC:tä vastaan.

Nuorukainen on nauttinut olostaan Vaasassa.

– Tosi hyvät fiilikset on. Olen tykännyt tosi paljon olla Vepsussa. Valmennus on ollut tosi hyvää ja joukkue on ottanut minut hienosti vastaan. Mukana on paljon nuoria, niin mukaan on ollut helppo päästäkin. Olen tyytyväinen, että pääsin VPS:aan, Kujanpää kommentoi VPS:n sivuilla.

Pelaajalla itsellä oli halu tulla nimenomaan Raitaan.

– SJK:sta kun lähdin, niin VPS oli lähellä, tiesin seuran ja minulla oli tänne kontakteja. Sitä kautta soiteltiin tänne ja minut kutsuttiin treenaamaan. Sen verran hyvin on mennyt, että sopimus syntyi, Kujanpaa iloitsee.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia