AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2018

Honkavaara AC Kajaani -ottelusta: "Kotona pitää voittaa"

Honkavaara AC Kajaani -ottelusta: "Kotona pitää voittaa"

"Honsu" toivoo jatkoa KuPS:n hyville otteille. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran tämän pelikauden kotiottelut jatkuvat perjantaina 2.2. Kuopio-hallissa, kun Suomen Cupin lohko A:n kolmannen sarjakierroksen ottelussa vastaan asettuu AC Kajaani.

Uusi KuPS-puolustaja Luis Carlos Murillo pelasi sunnuntaina Kemissä täydet 90 minuuttia ja kolumbialaispakin on määrä pelata perjantaina ensi kertaa kotiyleisön edessä. Puolustaja Henri Toivomäen kansainväliset pelilupa-asiat ovat myös edenneet ratkaisuun saakka ja Toivomäki on samoin edustuskelpoinen kuopiolaisjoukkueen riveissä. Hänellä on myös mahdollisuus pelata perjantaisessa Kajaani-pelissä.

Kuopiolaiset hankkivat Kemistä komean 1-3-vierasvoiton tehopelaajien Rasmus Karjalaisen, Petteri Pennasen ja Urho Nissilän osumilla. Hyvälle cup-menestykselle haetaan nyt positiivista jatkoa oman kotiyleisön edessä.

- Tottakai näin tehdään, kotona meidän pitää voittaa. Tämä on meidän viimeinen pelimme Kuopio-hallissa. Kajaani on aloittanut cupin pirteästi ja he ovat voittaneet jo Kemin. He tulevat varmasti isoin odotuksin pelaamaan meitä vastaan ja ottelu on iso tapahtuma heille.

- Me keskitymme tähän otteluun normaalisti samalla tavalla kuin kaikkiin muihinkin. Olen tyytyväinen tämän vuoden ensimmäiseen harjoituskuukauteen kokonaisuudessaan. Peli kerrallaan mennään eteenpäin, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara toteaa.

Ottelu Kuopio-hallissa alkaa perjantaina kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia