FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.05 // 31.1.2018

KuPS:n Kytilä: ”Toivottavasti pääsen pelaaman jatkossakin”

KuPS:n Kytilä: ”Toivottavasti pääsen pelaaman jatkossakin”

Kuopion Palloseuran juuri 18 vuotta täyttänyt puolustaja Johannes Kytilä pääsi sunnuntaina pelaamaan ensimmäisen virallisen täysimittaisen kilpailullisen ottelunsa KuPS:n kokoonpanossa.

Johannes Kytilä pelasi PS Kemiä vastaan täydet 90 minuuttia kuopiolaisten voittaessa Suomen cupin ottelun maalein 3-1.

- Kyllä se on ensimmäinen virallinen kokonainen otteluni Kuopion Palloseurassa. Olen aiemmin pelannut marraskuussa 2017 puolet VPS-ottelusta Jyväskylässä ja helmikuussa 2017 Tallinnassa puolet Levadia-ottelusta", Kytilä kertoi.

Huippulahjakas keskuspuolustaja nautti pelaamisesta voitokkaassa Kemi-ottelussa.

- Hyvin onnistui ensimmäinen virallinen KuPS-pelini. Ottelun edetessä me saatiin palloa pidettyä hallussa paremmin ja omakin pelini toimi paremmin. Hyvin se lopulta meni. Yhteispeli topparipari Mikko Pitkäsen kanssa toimi hyvin, me voitettiin pääpalloja ja varmistukset toimivat. Hyvältä tuntui pelata ja toivon mukaan pääsen pelaamaan jatkossakin.

Helsingistä siirtynyt Kytilä pelaa nyt toista sarjakauttaan KuPS:n riveissä. Pelaajan oma vuosi 2017 jäi kovin rikkonaisiksi ikävien loukkaantumisten johdosta.

- Viime keväänä loukkaannuin maajoukkuereissulla ennen sarjakauden alkua. Kesällä olin kuukauden ajan pelikunnossa ja ehdin pelata pari peliä KuFussa, kunnes loukkaannuin jälleen uudelleen. Viime vuosi oli siten erittäin rikkonainen.

Lisää uutisia